Nasveti in napotki ter povpraševanja...

jl
Nov uporabnik

Renault, kam na servis?

Napisal/-a jl To feb 24, 2004 5:31 pm

A pozna kdo kakšnega serviserja v okolici lj, ki ni pretirano drag... Do sedaj sem avto vozu k pooblaščenemu serviserju Renualtov (pa je žal, za moje pojme, drag) :cry:.A ima kdo izkušnje s temi ti. hitrimi servisi...
Lp

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 24, 2004 6:52 pm

Ja jst sm svojga servisiral v Medvodah pri avtoservisu Luštrek (sicer pooblaščeni serviser za Renault). Cenejši je od Kalana, pa jst sem bil vedno zadovoljen z njim. Pa men je še mal cenejš naredu, ker se poznamo. Drugač pa ne vem, dober je sam odvisno kokr za kaj. Jst sicer nisem imel slabih iskušenj z njim, sem pa slišal nekaj dvomov tudi o njemu. Posebej, če gre kaj hudo narobe pa je tu povezana elektrika. Ker nima svojega avtoelektričarja pol pa voz do okoliških mojstrov. En je dober, dva sta pa bl za en drek... pol pa odvisn kaksno sreco mas kam ga pelje. :-P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

jl
Nov uporabnik

Napisal/-a jl To feb 24, 2004 7:17 pm

No, sej zgleda da sva z istga konca...Prej sem ga vozu h Kalanu, kjer je so za moje pojme same storitve precej drage, navkljub temu, da se poznamo in da da vedno popust. Tut k Luštriku sem ga že pelju in z njim sem bil vedno zadovoljen, čeprav kot vem, je on bolj avtoličar kot pa serviser.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 24, 2004 7:55 pm

Tastar je bil klepar... so tut servis. Vsaj te osnovne zadeve kr dobr delajo. Optika je recimo full pocen pri njih. Pa redni servisi... vsaj Tomaz mlajsi mislim da kar nekaj zna. Pa ksne bremze, amortizerje, roke... itd znajo zrihtat dobro in predvsem poceni. Pa kolikor vem, da so dobili tudi licenco za servis. Je pa tastar naredu biznis iz kleparstva. Sam morjo s casom naprej, tko da so razsirili storitve. :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 6 gostov