Nasveti in napotki ter povpraševanja...

123belt123
Nov uporabnik

Zaštekala zadnja vrata

Napisal/-a 123belt123 To nov 27, 2012 10:04 pm

Zdravo!
Imam en problem z zadnjimi voznikovimi vrati. Vrata so mi čisto zaštekala sploh se ne dajo odpreti kot da jih noče odklent. Sprobaval sem vse načine zaklepat , odklepat in nič. Ali je mogoče motorček kaj zaštekal ali kaj drugega. Avto je Golf 4 98l. in zaklepanje je centralno. In zanima me še če se da od znotraj razkopati vrata in koliko bi me kaj stalo popravilo.
Hvala in LP!

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Re: Zaštekala zadnja vrata

Napisal/-a zlica22 To nov 27, 2012 10:55 pm

Lahko jih odpreš z notranje strani ja...

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie Sr nov 28, 2012 2:12 pm

Če so se vrata zaklepala "na roke" je možno da je odpovedal motorček centralnega zaklepanja. Ali jih gre odpreti na kljuko iz notranje strani?
Freunde am fahren.

123belt123
Nov uporabnik

Napisal/-a 123belt123 Če nov 29, 2012 5:18 pm

Ne, neda se jih niti odpreti z notranje strani. Danes sem spet malo sprobaval in kar naenkrat so se odprla nato pa spet ne. Opazil sem da se včasih odprejo včasih pa ne, kot da jih noče odklenit. Pa ko odpiram se ne premaknejo čisto nič navzven tako da jih verjetno ne odklene. Mi lahko poveste kako se da to popravit in ali je mogoče kaj z motorčkom.
Hvala in LP!

tešo
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a tešo Sr dec 05, 2012 7:49 pm

pri meni sicer na passatu l.99, so me jebela zadnja leva vrata včasih so se odklenla včasih ne, znotranje strani sem jih en čas lahko odpiral čez nekaj časa tudi z notranje stani ne. tako da vrat skoraj en let sploh odpru nisem :) en dan sem pa nekaj prčkal pri stebričku in vratih kjer je tista rebrasta guma in noter napeljava in mi je kr na1x vrata odklenlo razdrem konektor prepucam sestavim nazaj in sedaj že pol leta dela brezhibno...

lp
Slika
Slika
Lep Pozdrav By tešo
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov