mgermo je napisal/-a:Na poti do pumpe mi je zmanjkalo goriva.
Avto Modus, diesel.
jurijprodnik je napisal/-a:moja izkušnja je naslednja in potrjuje tisto kar je napisal že predhodnik: na cliotu 1,5 dci, letnik 2003, mi je tudi zmanjkalo nafte. Sem jo šel iskat na pumpo, jo nalil v kesel slabih 10l in potem ono pumpico (ki je pri mojem avtu blizu filtra nafte - se ga drži z eno cevko) lepo na roke slabih 5 min stiskal in popuščal. Če so tam prozorne cevi, boš tako videl, kdaj bo nafta pritekla. Kakih 2-3x sem še zaverglal in se odpeljal ...
mgermo je napisal/-a:2 tedna se na rezervi ne vozim, dnevno 100 km tako da sem tisto rezervo pokuril v roku nekaj ur. Pa tudi na -16 se ni vozil, ker ga šele popoldne dam iz garaže, kjer je temperatura okoli 0. A naj ga tudi z deko pokrijem?
Zmanjkalo mi je goriva ffs, sej nisem izvedel atentat na papeža.
kalbo je napisal/-a:Prvo kot prvo, kaj si zdaj užaljen, tud za moje pojme si pač trapast, da se z dizlom voziš na rezervi in ostaneš brez nafte in tega nobena stvar ne spremeni. Kot drugo pošlji mehanika v božju mater, oziroma ga čimprej zamenjaj, in pod tretje naj ti bo ob prižigu lučke prva prioriteta tankštela in to je to.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov