Lp! Ker še nikoli nisem barval s kompresorjem me zdaj zanima kako to gre. Pištolo sem že kupil Zdaj me pa zanima glede barve ali s ejo to kupi kako se ji rece ? In potem se barvo zlije v šalco nad pištolo in barvaš ?
Mi pa nismo slišali, kaj in s katero barvo boš barval. Ker je tudi od tega odvisno redčenje in bi šele tak podatek omogočal vsaj približno korektne nasvete.
Potem je tu še problem dovolj kvalitetnega čiščenja opreme takoj po barvanju.
Kaj je rušt? Še enkrat - boš barval stene v sobi, karoserijske dele iz kovine ali iz plastike, zobotrebce ali kaj tretjega? In barva ne pomeni "bela" ampak nitro, vodna, jupol...
esem je napisal/-a:Kaj je rušt? Še enkrat - boš barval stene v sobi, karoserijske dele iz kovine ali iz plastike, zobotrebce ali kaj tretjega? In barva ne pomeni "bela" ampak nitro, vodna, jupol...
Ja nevem če bom to delal prvič zato pa tu sprašujem, rušt ponavad ni iz plastike ali lesa. Barval bom karoserijske dele iz kovine. Rad bi pobarval na belo barvo zdaj pa nevem naprej kakšno je treba kupit oz. zmešat.
O samem barvanju imaš na tem forumu in marsikje na netu že veliko napisanega. Najbolje da malo poiščeš in prebereš, nato se pa oglasiš z dodatnimi vprašanji, če jih boš imel
Evo hvala sem malo prebrskal in sem izvedel veliko Samega odgovora o barvi pa se vedno ne A se da kupiti npr. belo barvo že vse razredčeno ? Da jo samo nalijem in barvam ?
Na hitro. Odvisno kako boš barval , tu mislim ali boš lakiral ali ne? Če boš lakiral potem se kupi vodna baza za barvanje avtomobilivov v zato primerni trgovini cena cc. 50-70€ liter, to samo vliješ in barvaš, potem pa rabiš še lak ta je pa ponavdi 2 komponenten rabiš sam lak in pa trdilec meša se v razmerju 2:1. Če ne boš lakiral lahko kupiš akril obstajajo svetleči, polmat in pa mat, cena je približno enaka oz. če rabiš belo je lahko kar precej ceneje cca.20€ liter, to barvo moraš prav tako mešat ker je 2 komponetna isto v predpisanem razmerju ali 2:1, 3:1, 4:1,..., zraven dodaš še do 15% akrilnega redčila, prav tako v lak sem pozabil zgoraj napisat. Obstajo še kakšne 1 komponente barve ala tesarol in podobne te kupiš v supermarketu in vzameš še zanje primerno redčilo in mešaš v predpisanem razmerju. Za čiščenje pištole vzameš nekaj nitro redčila in lepo razstaviš pištolo jo namočiš v nitro in malo ščetkaš, jaz jo potem še sestavim nazaj in v posodico nalijem malo nitra in ga spustim skozi.
Jaz bi se na tvojem mestu najprej vprašal, če imam pravo kombinacijo kompresorja in pištole za nemoteno barvanje.
Najprej navedi nekaj podatkov o kompresorju oziroma o pretoku zraka in sami pištoli ali je to HVLP(high volume, low pressure) ali LVLP(low volume, low pressure), velikosti šobe... Z nekim osnovnim 24-litrskim kompresorjem se ne da karkoli resno barvat, četudi je pritisk nastavljen na 2-2,5 bara. Pri vsakem barvanju je priporočen lovilnik (separator) kondenza.
1992 Fiat Uno 60 SX 1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik 1991 Citroen ZX 1,6i Aura
EVo zdej se bom pa spravu delat Najprej bi pa mogu peskat mi je kolega posodu pištolo za peskanje Zdej me pa gledel peska zanima če mogoče kej veste spomnim se da je profesor enkrat kupu pesek cel žakelj za 2 € res je pa šel zelo hitro bil je malo rumenkast in zelo droben. Če kdo ve kako se mu reče ker sem bil zanč u merkurju majo enga ampak sta 2 kili 24 €
Imenuje se Kremenčev pesek, potrebno je vedeti granulacijo peska, torej katero pištolo imate in kakšna šoba je v njej. Pesek pa lahko nabavite v http://www.termit.si/
Za peskanje ponavadi potrebuješ kar močan kompresor, sploh, če uporabiš kremenčev pesek z večjo granulacijo, ker ti v premajhen kompresor dvigne le malo peska. Za nasvet poglej na http://www.lancokompresorji.com