hribko je napisal/-a:prideš do mene pa ti ga vzamem 50% cenej,sam glede na to bi tk benza več skuril kolker bi pršparal
_furby_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:prideš do mene pa ti ga vzamem 50% cenej,sam glede na to bi tk benza več skuril kolker bi pršparal
ni panike, sem dosti okoli ... ce ne je pa kak kolega (slovenija je zelo majhna dezela)![]()
pa to novega dobis za -50%?
ce se ne motim je okoli 60Ah, tako da mi magari poslji kaka je cena in iz kje tocno si, pa se bomo zmenili
hvala in Lp
hribko je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:hribko je napisal/-a:prideš do mene pa ti ga vzamem 50% cenej,sam glede na to bi tk benza več skuril kolker bi pršparal
ni panike, sem dosti okoli ... ce ne je pa kak kolega (slovenija je zelo majhna dezela)![]()
pa to novega dobis za -50%?
ce se ne motim je okoli 60Ah, tako da mi magari poslji kaka je cena in iz kje tocno si, pa se bomo zmenili
hvala in Lp
jp točno tako,delam v podjetju kjer izdelujemo te baterije (TAB) in imamo zaposleni pravico 1x na leto 50% popusta na nov akumulator........
sem pa doma blizu črne na koroškem,cene ti napamet neznam povedat,se pa lahko pozanimam,samo pred ponedeljku nebo žal nič
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov