pajenk je napisal/-a:Pozdravljeni
Imam renault 5 dizel pred kratkim sem menjal vodno črpalko ker je puščala .Sedaj je na avtu popolnoma nova črpalka z novim original tesnilom ki več ne pušča vendar se je pojavil problem pri raztezni posodi .Po nekaj kilometrih vožnje se posoda napolni do vrha ,avto ne kuha gretje v kabini dela popolnoma normalno edino kar sem opazil je to da voda v raztezno posodo ves čas z polnim curkom priteka nazaj po tisti tanki cevki na vrhu raztezne .Zato se raztezna očitno napolni do vrha .
Mi lahko kdo svetuje kaj bi bil vzrok tega problema kaj naj preverim popravim in na kaj naj bom pozoren .
hvala in lp
pajenk je napisal/-a:Kuha hvalabogu zaenkrat še ne grem komot v koper 120 brez postankaniti na pohorje po eni uri vožnje ne zakuha . Ventilator je pa že nekaj časa prikloplen direktno , avto je zjahan ima 300 tisoč prevoženih tak da kaj drugega niti ne morem pričakovat kot pa da bo šel počas v penzijo
![]()
Drugače sem opazil da je zdaj malo boljše ne napolni raztezne glih do vrha,je pa raztezna malo počena .
Lisko kaj praviš naj menjam celo raztezno ?
Reci kdaj pa kjelisko je napisal/-a:pajenk je napisal/-a:Kuha hvalabogu zaenkrat še ne grem komot v koper 120 brez postankaniti na pohorje po eni uri vožnje ne zakuha . Ventilator je pa že nekaj časa prikloplen direktno , avto je zjahan ima 300 tisoč prevoženih tak da kaj drugega niti ne morem pričakovat kot pa da bo šel počas v penzijo
![]()
Drugače sem opazil da je zdaj malo boljše ne napolni raztezne glih do vrha,je pa raztezna malo počena .
Jap. Za ceno six packa jo dobiš pr men
pajenk je napisal/-a:Reci kdaj pa kjelisko je napisal/-a:pajenk je napisal/-a:Kuha hvalabogu zaenkrat še ne grem komot v koper 120 brez postankaniti na pohorje po eni uri vožnje ne zakuha . Ventilator je pa že nekaj časa prikloplen direktno , avto je zjahan ima 300 tisoč prevoženih tak da kaj drugega niti ne morem pričakovat kot pa da bo šel počas v penzijo
![]()
Iz Ruš .lisko je napisal/-a:pajenk je napisal/-a:Reci kdaj pa kjelisko je napisal/-a:pajenk je napisal/-a:Kuha hvalabogu zaenkrat še ne grem komot v koper 120 brez postankaniti na pohorje po eni uri vožnje ne zakuha . Ventilator je pa že nekaj časa prikloplen direktno , avto je zjahan ima 300 tisoč prevoženih tak da kaj drugega niti ne morem pričakovat kot pa da bo šel počas v penzijo
![]()
S kod pa si ?
Iz Ruš .[/quote]lisko je napisal/-a:
S kod pa si ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov