imam kio clarus in mi noče vžgat. Kar na enkrat se odpravljam iz službe domov se vsedem v avto in ta noče vžgat, ''vergla'' ja iskre pa ne da. preveril sem že akumulator vendar ta ni problematičen. preveril sem svečke, tudi te so vredu, prav tako tudi tuljava. Kaj bi še lahko povzročilo tako težavo?
Tako je svečke sem preizkusil na drugem avtu, pa so vse dale iskro. Jz mislm da bi lohka bla kakšna napeljava ali pa v skrajnem slučaju računalnik, sam ne vem če je računalnik, ker je blo kr naenkrat. Na napeljavo pa sem pomislil, ker ko dam kontakr mi nekje pod na napeljavi sliši kokr eno cvrčanje, zdej pa ne vem a je to iz štarterja al kje drugje.
glih to je problem... mam sicer 3 ključe, vendar samo eden vžge avto, tudi to bi znal bit problem, da se mi je zaradi naknadno vgrajenega daljinskega zaklepanja (nisem ga montiral jaz) razkodiral ključ. je to možno?
sem dal preverit ključ in ta ima kodo notri, prav tako sem dal pregledat računalnik in je vse vredu z njim... zdej pa res ne vem kaj bi lohka še blo. ima mogoče kdo kakšen predlog prosim?
jaz bi na tvojem mestu zamenjal svečke-tudi če imajo iskro to ne pomeni da je dovolj močna,lahko pa tudi "prebija" svečka,iskra je vendar ne na pravem mestu
rokf8 je napisal/-a:sem dal preverit ključ in ta ima kodo notri, prav tako sem dal pregledat računalnik in je vse vredu z njim... zdej pa res ne vem kaj bi lohka še blo. ima mogoče kdo kakšen predlog prosim?