na vozilu imam pokvarjeno ključavnico, na šoferski strani ne morem zaklepati/odklepati, na sopotnikovi lahko.... kam bi lahko odpeljal avto da ga ključaavničar popravi? na uradni servis ne bi ker so baje dragi... kak nasvet? HVALA
Če je polo potem se ti je odlomil štift ki odklepa/zaklepa ključavnico.Štift dobiš na servisu in popraviš ali pa raje ne če še nisi nikoli tega počel,ker zna bit zabavno ko pozabiš kako gre skupaj oz. se ti vse skupaj razpade.
Enak primer sem imel sam lansko leto...folxwagen kvaliteta Naročil na Porše Lj, dobava 3dni. Upam, da bo držala par let. Konstrukcijsko debilno narejeno, materijal pa kitajski
Postopek je enak, najprej je potrebno sneti tapeto vrat........................ in demontirati ključavnico, potem se pa vidi kaj nagaja. V koliko se menja ključavnico, se lahko uredi, da odklepa stari ključ, poigra se z lamelam v ključavnici.
@ student123 Kar je bilo v naši moči smo vam napisali. Če ste ročno spretni lahko uredite sami, drugače pa mehanik ali klepar. V koliko se v tem času ni uredilo ........................ potem pa ni zelo moteče.
...sem imel še druge stroške in nisem uspel prej popravljati.... (gume, steklo,...)....
bom poiskal v Lj. če kdo zna popraviti poceni. Če kdo pozna koga se priporočam... sam nisem mojster, bi poskusil a me skrbi da bi le poslabšal zadevo... (v kakšni trgovini "cilindra" al karkoli že moram kupiti ni možno? le uradni servis?