devilkin je napisal/-a:Ma, ta avto bo pri tem letniku že mal rjav. Pač na tistem tipičnem mestu kot Accenti in Elantre, se pravi zadaj na robovih blatnikov morda mal prag ali pa pleh pod odbijači. Čisto odvisno kolikokrat je bil avto pozimi opran od soli in kako je bil garažiran. Zdaj pa odvisno kako te to moti , mislim da se rjavenje ne razširi do kritične točke in da več ali manj samo kazi izgled
Se mi je zdelo, da tista, ki sem jo jaz prilimal, ni prava. Tale pa je taka kot v Accentih, Elantrah in Matrixih in je torej povsem ločena od zobatega. Zamenjaš v pol ure brez kakšnega večjega podiranja mašine, zato menim, da je zamenjava brezvezna, če deluje.ESX je napisal/-a:Vodna pumpa za 1.1 getz 2005 letnik npr od proizvajalca GRAF kat.št PA1021 in izgleda takole:
Komarček je napisal/-a:Zdravo!
Na svojem Getzu moram zamenjati jermen pa ne bi rad plačeval mastno avtomehanika za material. Kdo ve kateri jermen moram kupiti, napenjalce ter vodno črpalko za Getza 1.1 bencinar, letnik 2005?
Hvala!
Badzo je napisal/-a:Sprašujem zato, ker imajo pri boljši polovici getza in rjavi po obrobah in okoli blatnikov, ampak samo na eni strani. Sicer jaz sem prepričan da je bil avto zaleten in da zaradi tega rjavi, ker kolikor opazujem te getze niso nič kaj rjavi..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov