Pozdravljeni,
danes se je Corsica odločila, da bo za maškare traktor. Mislim, da se je zadnje čase tud slišal ta zvok, ampak zelo potiho in na trenutke. Danes pa, ko sem se pripeljal v Ljubljano in ko sem izstopil iz obvoznice, me je pred semaforjem presenetil ta (nezdrav) zvok. Sem ga tudi posnel in objavil na
youtube.
Moram pa omenit, da se na videu manj sliši ta zvok kot se je takrat pred semaforjem. Verjetno ker sem posnel kakšne pol urce kasneje pa se je motor že malce ohladil.
O avtu: Opel Corsa 1.2 55kW, letnik 2002, 2. lastnik, prevoženih 88.000km. V moji lasti prevoženih cca. 7000km in takoj po nakupu sem naredil mali servis (olje, filtri, svečke, zadnje bremze) preventivno.
Moram pa rečt da avta ne gonim, ne pritiskam ga hladnega, ker pa ima kratka prestavna razmerja, se po avtocesti vozim okoli 100-110km/h (cca. 3500-3700 obratov na minuti) - tudi danes tako vožen.
Prosim za predloge, kaj bi lahko bilo narobe, ker svojega mehanika imam 100km stran in se bojim, da bom do takrat naredil dosti večjo škodo na avtu. Če je večja okvara, prosim tudi za info za kakšnega dobrega mehanika v okolici Ljubljane.
Če imate kakšno vprašanje, just ask.