zlica22 je napisal/-a:Ponavadi so scentrirane z utori in ne utežmi, kot kolesa....... Svetujem ti, da pelješ avto kam drugam
tvirus je napisal/-a:AGR ventil je bil ščiščen, bom še zamenjal te kable pa bomo videli.... Tester pa ne pokaže nobene napake..
tvirus je napisal/-a:Sem bil pri večih mehanikih in nimajo pojma kaj bi lahko bilo, ta mi je rekel, da je težava v tem in da mi popravi če pa ne popravi pa nebo kasiral..
tvirus je napisal/-a:AGR ventil je bil ščiščen, bom še zamenjal te kable pa bomo videli.... Tester pa ne pokaže nobene napake..
zlica22 je napisal/-a:tvirus je napisal/-a:Sem bil pri večih mehanikih in nimajo pojma kaj bi lahko bilo, ta mi je rekel, da je težava v tem in da mi popravi če pa ne popravi pa nebo kasiral..
K takemu bi z veseljem šel na obisk, pa da mi pokaže te uteži:D No, morda pa ne vemo vsega
tvirus je napisal/-a:Pol pa mi ti prosim daj kak nasvet, vidim da si poznavalec...zlica22 je napisal/-a:tvirus je napisal/-a:Sem bil pri večih mehanikih in nimajo pojma kaj bi lahko bilo, ta mi je rekel, da je težava v tem in da mi popravi če pa ne popravi pa nebo kasiral..
K takemu bi z veseljem šel na obisk, pa da mi pokaže te uteži:D No, morda pa ne vemo vsega
ESX je napisal/-a:Daj prosim navadi se ze in napisi EGR in ne AGR
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov