matador je napisal/-a:Ima kdo kakšen predlog glede servisa kam naj se obrnem, iščem pa za jutri, ker grem potem na pot.
Iščem strokovno in ugodno.
hippo je napisal/-a:Omahna Primož s.p., Prevoje
_furby_ je napisal/-a:meni so to resli na AMZS en dan po temu ko sem klical
matador je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:meni so to resli na AMZS en dan po temu ko sem klical
Kakšna pa je bila cena? Danes sem bil prepozen, jih bom jutri poklical, ne vem pa , če me bodo takoj sprejeli.
čare je napisal/-a:Mene pa nervira ko ne more napisat kater ležaj na katerem avtu ma za zamenjat.Če je to zadnji na Golfu dvojki ti ga jutri ob pol štirih zamenjam v 15 minutah,če pa je zadnji na BMW-ju se pa zadeva malo zakomplicira recimo.
sašo5 je napisal/-a:Pa v četrtek gre na pot, v sredo zvečer bi pa "na pas mater generalko delal".......
sašo5 je napisal/-a:klasika ja.....
Mam drugače dobrega kolega, ki hišne rihta, do 30 maja "leži" potem pa mu hoče telefon pregoret....nazadnje mu je oseba, ki ima pred imenom dr. rekla, da ima dan 24 ur in bi lahko kako klimco tudi ob polnoči poservisiral, češ ona tudi dela ponoči....
sašo5 je napisal/-a:klasika ja.....
Mam drugače dobrega kolega, ki hišne rihta, do 30 maja "leži" potem pa mu hoče telefon pregoret....nazadnje mu je oseba, ki ima pred imenom dr. rekla, da ima dan 24 ur in bi lahko kako klimco tudi ob polnoči poservisiral, češ ona tudi dela ponoči....
LukL je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:klasika ja.....
mogoče je mela pa kej druzga za poservisirat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov