Sem nov na forumu in sem pregledal dosti em in uporabil iskanje,ampak nisem našel podobne teme.
Ker na pugi.tem slovenija očitno administratorji spijo,ker mi še niso aktivirali registracije in sem se odločil,da bom tu vprašal.
Torej včeraj zvečer se prpeljem domov z avtom in vse lepo brez problemov.Dans zjutrej pridem v avto in dam kontakt in se je slišalo od bencinske pumpe ˝škrtanje˝.Ponavadi,ko daš kontakt nardi za sekundo ˝bzzzz˝ pa si avto vžgal brez problema a ne.
Torej meni pa je neki škrtalo,kot če bi pumpa pesek vlekla takšen zvok je bil in avto vergla,vergla in noče vžgat.Na števcu se ne pojavi nobena lučka wtf???
Pol sem probal še 2x ponovno dat kontakt in vsakič je isto škrtalo in sem probu avto vžgat pa ni hotu,sam na prazno vergla

Ko sem probal ćetrtič spet vžgat avto in dam kontakt in tišina,bencinska pumpa od sebe neda nobenega glasa,avto pa še stalno samo vergla!Nato sem vzel probir lampo pri pumpi sprobal v konektorju,če sploh pride štrom do pumpe in lampa ni svetila,tak da ni elektrike do pumpe.
Pol sem pa jst cel avto razkopal,da najdem tele varovalke in sem najdu varovalke samo pod volanom in pri motorju,zraven akumulatorja,drugje pa nisem najdu varovalk ali relejev.Vse varovalke so cele saj sem imel vsako posebej zunaj.
Pri varovalkah pri akumulatorju pa je samo en mali črn rele,drugje pa ni nobenih relejev,al pa jih jaz nisem našel.
p.s.zdaj pa me zanima,če ker ve kje bi slučajno še ble kakšne varovalke ali releji.Ker pomoje je ena majha napaka,ker ni štroma do pumpe,torej sklepam varovalko ali rele.
Pomoči bi bil zelo vesel,saj jutri zjutrej rabim avto,da grem na šiht.Hvala vnaprej.
l.p.