ja valda.......avto ste vžgali prek kablvo in si se ti takoj odpeljala na eno vožnjo u upanjem,da se bo akumulator napolnil in bo zjutrej vžgal.Med vožnjo ti je vsa elektrika delovala normalno,če si kaj opazavala to?Luči,smerniki itd.......ker ko je akumulator hin,čeprav avtomobil dela,zna bit da se malo elektronika poigrava.Pr men je bil hin akumulator in smo ga tud vžgal prek kablov in je pol lavfal,ampak ko sem prižgal luči pa sem dal smernike so mi luči tudi utripale po smernikih

radio sem prižgal pa so luči ugasnile

nato sem zamenjal akumulator pa je blo normalno.Lahko,da je tko hin akumulator,da se dobesedno ne more nafilat(men je en celica šla po gobe v akumulatorju) avto pa seveda da ti je delal,saj ga je alternator tolko filal,da je vse skupi delalo.
Poklič na servis pa bojo oni izmerili akumulator pa ti bojo takoj rekli,če je hin al pa ne.Pa ga maš pod garancijo.
Za radio pa kolko sem razumem v avtoakustiko,če orginal radio vzameš ven ti bo aftermarket radio pasal gor na priklučke brez kakšnih posegov v kablarijo,madona sej pa to ni jugec al pa 101-ka

da še niso imeli euro konektorjev pa je blo treba posegat v kablarijo.
Tina reci mi...kako ti je radio delal?Ali si radio lahko prižgala,da je igral brez kontakta z ključem,ali si pa morala vstavit ključ in obrnit na kontakt,da ti je radio sploh delal?
Druga fora je pa spet ta...zakaj bi zdej bil krivec naekrat radio,da bi potrošil akumulator čez noč,če pa do zdaj delovalo brez problema in ni nikoli spraznilo akumulatorja?
Moj glas gre,da je hin akumulator 100% in se ne more niti malo nafilat.Jaz sem mojga ko je crknu polnil 24 ure pa si je napolnil do 7.5V dalje pa ne ker je celica ena bla skup sesedena.
p.s. kot že rečeno,pelji na servis reči,da čez noč več ni vžgal niti za vergal ni pa bojo že vedli kaj bo treba.Akumulator je hin 100%.
Jaz sem imel nov akumulator in mi je crknu v 1letu ampak mi je bla zato kriva muzika z ojačevalci.
Tak,da avto je star 3 leta od akumulatorja je pa odvisno kolk bo zdržu,lahko je dober samo 2 leti,lahko bo pa dober 10let
l.p.