Nasveti in napotki ter povpraševanja...

BrokenSoul
Nov uporabnik

Težave P407SW

Napisal/-a BrokenSoul Sr maj 15, 2013 8:47 am

Pozdravljeni!

Imam težavo z Peugeot 407SW Letnik 2009 1.6 hdi.

1. V avtomobilu se sliši zelo nadležen zvok, ropotanje, ki prihaja iz zadnje strani avtomobila. Težava ni mehanska ali karkoli narobe z podvozjem. Občutek imam da mi ropota zadnjo dvižno steklo. Poizkusil sem ga že podložiti vendar ni efekta. Brez podloge pa je ko je zaropotalo bilo videt v vzratnem ogledalu, ko sem se peljal čez kakšno luknjo na cesti da steklo zavibrira. Ima še kdo kakšne podobne izkušnje?

2. Zelo neprijetna stvat. Imam RNEG avtoradijo z navigacijo. Sin mi je pomotoma vstavil v radio CD, ko je že bil en CD vstavljen not. In sedaj nikakor ne dobim CDja ven.
Poizkusil sem s pinceto, malim izvijačem, na olfa nožek na konec zgornjega dela kapnil par kapljic sekundnega lepila in vstavil med oba CDja pustil da se dobro posuši pa vseeno brez uspeha. Zanima me če ve kdo kako se odstrani radio ven in če se ga da raztavit da lahko dobim CDja ven?

je pa ta : [url]http://www.peugeotforums.com/forums/attachments/sale-20/3601d1359662802-full-set-rneg-sat-nav-peugeot-citroen-2981405900.jpgSlika[/url]

Prosim za pomoč.

lp

LukL
Uporabnik

Re: Težave P407SW

Napisal/-a LukL Sr maj 15, 2013 8:56 am

tale z radiom bo zelo težka, zamenjal že par radijev, ker so na silo not tišali cd-je sploh tisti, ki imajo prostora za 6 cd-jev so zelo občutljivi.

BrokenSoul
Nov uporabnik

Napisal/-a BrokenSoul Sr maj 15, 2013 9:04 am

Ja tale ima samo za 1cd prostor. Ko dam Eject mi CDja tolko prideta ven da vidim cca 1cm CDja. Potem pa nič ne morem dalje.

Splošno me zanima če je kakšen način da vzamem radio ven, in ga probam toliko razstavit da dobim CD ven, pomoje če bi to blendo že dol dobil da bi prišel tak daleč da bi ga lahko s kakšnimi kleščami zagrabil in potegnil ven (zgornjega). Samo nimam pa teh klešč oz vodila da bi lahko radio ven vzel ali je kak drug način ker ima te dve luknjici spredaj.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr maj 15, 2013 9:34 am

radio ni noben problem ven vzet, problem nastane potem ko do cd-ja tud takrat ne prideš. Treba polovico radija razdret da lahko vzameš ven cd. Pomoje bi ti bila najboljša opcija da radio vn vzameš. (tam ko imaš tisti 2 luknici vtakneš not žico približno enake debeline cca 3 cm v notranjost) Zgornja plastika okoli displaya se stakne dol, tako dobiš prostor da lahko z roko zagrabiš radio in ga potisneš ven.
Ko ga imaš 1x zunaj lahko poskusiš skozi luknjice ohišja izbezati ven zgornji cd ; to ti je še najenostavnejša opcija.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kiki13, MercedesV in 21 gostov