Imam težavo z Peugeot 407SW Letnik 2009 1.6 hdi.
1. V avtomobilu se sliši zelo nadležen zvok, ropotanje, ki prihaja iz zadnje strani avtomobila. Težava ni mehanska ali karkoli narobe z podvozjem. Občutek imam da mi ropota zadnjo dvižno steklo. Poizkusil sem ga že podložiti vendar ni efekta. Brez podloge pa je ko je zaropotalo bilo videt v vzratnem ogledalu, ko sem se peljal čez kakšno luknjo na cesti da steklo zavibrira. Ima še kdo kakšne podobne izkušnje?
2. Zelo neprijetna stvat. Imam RNEG avtoradijo z navigacijo. Sin mi je pomotoma vstavil v radio CD, ko je že bil en CD vstavljen not. In sedaj nikakor ne dobim CDja ven.
Poizkusil sem s pinceto, malim izvijačem, na olfa nožek na konec zgornjega dela kapnil par kapljic sekundnega lepila in vstavil med oba CDja pustil da se dobro posuši pa vseeno brez uspeha. Zanima me če ve kdo kako se odstrani radio ven in če se ga da raztavit da lahko dobim CDja ven?
je pa ta : [url]http://www.peugeotforums.com/forums/attachments/sale-20/3601d1359662802-full-set-rneg-sat-nav-peugeot-citroen-2981405900.jpg

Prosim za pomoč.
lp