Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Elektrika na laguni....

Napisal/-a King1 Če maj 23, 2013 6:33 am

Pri laguni imam problem.... sicer ni neke panike ampak me moti. Sam štromar glih nisem in tudi hitro rad kaj polomim in zjeb.....m zato prosim za pomoč. Poslovila se je osvetlitev displaya na klimi. Rešitev poznam in točno vem kaj je narobe ( izkušnje z tem ) ampak tega se sam nebi loteval. Rešitev preverjeno deluje samo bi rabil nekoga z iznajdljivimi rokami, da zadevo porihtava. Popravi pa se takole; http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 33f4412c99 ( prosim mode, da ne zbrišejo linka do teme kako se popravi display ) Hvala.
No druga stvar pa je, da mi v vseh stikalih za stekla ( voznikova vsa štiri in na vseh drugih vratih ) ne deluje osvetlitev gumbov za pomik stekel. Notri so take mali žarnice ampak spet problem, ker ne upam razstavljat in menjat. Sploh pa ne vem kje bi jih dobil za zamenjavo.

Če mi kdo zna pomagat kako in kaj in da to uredimo bi bil zelo hvaležen. Se mi pa glih ne gre neke velke denarje vlagat v osvetlitev. Prioriteta pa je display klime. Hvala za pomoč.

lp

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Re: Elektrika na laguni....

Napisal/-a BoneS Če maj 23, 2013 7:33 am

Lahko ti pomagam sam ves, kaksen bo koncni razultat :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če maj 23, 2013 8:23 am

BoneS je napisal/-a:Lahko ti pomagam sam ves, kaksen bo koncni razultat :mrgreen:

Ja mi je jasno ja.... =P =P Avtovleka pa gasa. :mrgreen:

lp

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt Če maj 23, 2013 9:30 am

Glede osvetlitve tipk za pomik stekel: pri meganu I sem stikala vzel iz vrat, vendar ko sem jih začel razstavljati, sem hitro prišel do točke, ko je moja tehničarska pamet videla edino rešitev v lomljenju parih zatičev. Sicer vem, da ne gre za enaka stikala, vendar, si zasledil kje za zamenjavo tega kakšen link?

edit: našel link za laguno, ampak so stikala kot noč in dan v primerjavi meganom I
http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=122222

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Pe maj 24, 2013 7:41 am

thunderbolt je napisal/-a:Glede osvetlitve tipk za pomik stekel: pri meganu I sem stikala vzel iz vrat, vendar ko sem jih začel razstavljati, sem hitro prišel do točke, ko je moja tehničarska pamet videla edino rešitev v lomljenju parih zatičev. Sicer vem, da ne gre za enaka stikala, vendar, si zasledil kje za zamenjavo tega kakšen link?

edit: našel link za laguno, ampak so stikala kot noč in dan v primerjavi meganom I
http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=122222

Hvala za pomoč. Ja tudi sam sem že razstavil stikala in pogledal zadevo ampak ne vem kje kupiti žarnice in pa predvsem jih ne znam zamenjati. Enostavno je to. Iščem pomoč naprej....

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kiki13, MercedesV in 19 gostov