maniaxxx je napisal/-a:Če se pa rabi dva dni, da ugradi en navaden PB potem pa kvragu z vsem skup. Po mojem ( laičnem ) mnenju več kot dve uri dela s tem ni in ne more bit.
Časovno smo tukaj nekje okoli demontaže, sama montaža PBja je hitra ( če ne nagaja ), ostane še montaža delov nazaj in male nastavitve in dan je potrošen. Za dve uri vam tega ne bo nihče vgradil ................ mogoče pa ravno zaradi tega noče noben vzeti v delo.
Vsak priklop testerja/preprogramiranje se zabeleži, sedaj je vse odvisno od diagnostika na servisu ali gre/zna pogledati servisno mapo ali ne.
rnisan je napisal/-a:@Fan
Pač mehanik naj pove ceno, po kateri bo to naredil. Le stranka lahko odloči, če se njej to splača ali ne. Ker pa je v SLO vse preveč šalabajzerjev, ki nikoli ne vedo, koliko bo kaj trajalo, pa imamo takšno situacijo, kot jo imamo. Takoj, ko ključe predaš mehaniku, mu praktično predaš denarnico, saj boš šele ob koncu popravila izvedel, koliko boš plačal. Lahko ti najprej reče 70€, a se mu nekaj menda zavleče in ti na koncu reče, da je popravilo 170€ (se mi je že zgodilo), ker je potreboval 7 ur namesto 3. Če bi jaz (prevajalec) delal po takšnem principu, še do danes ne bi dobil naročila za eno samo stran. A se sploh kateri izmed mehanikov zaveda, kaj je poslovno tveganje? Včasih enostavno požreš manjši dobiček (težko rečem izgubo, saj izgubijo le svoj čas) zaradi odnosa do stranke.
X2
Lepo napisano in se popolnoma strinjam