Proton-Blaž je napisal/-a:Se pa mi dogaja zjutraj ko avto prižgem in če dodam tako gas na nekje 3000rpm avto trokira. To se neha dogajat po ene 10s. Ko je hladn ko mu dodaš 3/4 plina avto najprej malenkost zaduši, nato potegne.
lp.
Fan je napisal/-a:Proton-Blaž je napisal/-a:Se pa mi dogaja zjutraj ko avto prižgem in če dodam tako gas na nekje 3000rpm avto trokira. To se neha dogajat po ene 10s. Ko je hladn ko mu dodaš 3/4 plina avto najprej malenkost zaduši, nato potegne. Zdaj nasledni problem nevem kak bi opisal. Ob minimalnem gasu avto cukne. Isto če v leru dodam gas nevem na 4000rpm nato gas spustim in dodam malenkost gasa obrati se ustavijo na npr. 2000rpm nato padejo in se takoj nazaj poberejo. v glavnem med vožnjo je prav moteče
lp.
Pozdravljeni
Ja, to je zelo zdravo početje ....................... še čudno, da deluje............
Lep pozdrav
pskoda je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Proton-Blaž je napisal/-a:Se pa mi dogaja zjutraj ko avto prižgem in če dodam tako gas na nekje 3000rpm avto trokira. To se neha dogajat po ene 10s. Ko je hladn ko mu dodaš 3/4 plina avto najprej malenkost zaduši, nato potegne. Zdaj nasledni problem nevem kak bi opisal. Ob minimalnem gasu avto cukne. Isto če v leru dodam gas nevem na 4000rpm nato gas spustim in dodam malenkost gasa obrati se ustavijo na npr. 2000rpm nato padejo in se takoj nazaj poberejo. v glavnem med vožnjo je prav moteče
lp.
Pozdravljeni
Ja, to je zelo zdravo početje ....................... še čudno, da deluje............
Lep pozdrav
Ko vozijo popolnoma nove avte (v mojem primeru škode) iz enega konca na drugi oddaljeno približno slab 1km pa pobci tiščijo tiste škode do blokade (se šliši omejevalec obratov) in mašine zdaleč niseo ogrete kaj šele ulaufane in dvomim, da je katera šla rakom žvižgat
pskoda je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Proton-Blaž je napisal/-a:Se pa mi dogaja zjutraj ko avto prižgem in če dodam tako gas na nekje 3000rpm avto trokira. To se neha dogajat po ene 10s. Ko je hladn ko mu dodaš 3/4 plina avto najprej malenkost zaduši, nato potegne. Zdaj nasledni problem nevem kak bi opisal. Ob minimalnem gasu avto cukne. Isto če v leru dodam gas nevem na 4000rpm nato gas spustim in dodam malenkost gasa obrati se ustavijo na npr. 2000rpm nato padejo in se takoj nazaj poberejo. v glavnem med vožnjo je prav moteče
lp.
Pozdravljeni
Lep pozdrav
Ko vozijo popolnoma nove avte (v mojem primeru škode) iz enega konca na drugi oddaljeno približno slab 1km pa pobci tiščijo tiste škode do blokade (se šliši omejevalec obratov) in mašine zdaleč niseo ogrete kaj šele ulaufane in dvomim, da je katera šla rakom žvižgat
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov