Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Dvig-spust stekel, Laguna 3

Napisal/-a tom2 Pe jul 26, 2013 6:14 pm

Začelo me je motiti, da ne morem uporabljati omenjene funkcije na avtu, kadar avto ni zagnan. Četudi je kartica v reži in stisnem gumb (samo za kontakt) ne deluje. Ali pa npr., stvar funkcionira ko avto ugasnem, še kako minuto ali dve, potem pa dvig oz. spust stekel zopet ne deluje in sem primoran avto zagnati, da zadeva dela. Funkcija se prekine tudi, če se odprejo bilo katera vrata (ne samo voznikova) in me zopet jezi, ker ne morem odpret okna na svoji strani npr.
Se da to nastavit s kakšno funkcijo v programu računalnika al kje je trik? Madona, na 10 let starem Meganu II šipe laufajo gor in dol, kadar hočem.
LP
tom2

FAG
Nov uporabnik

Re: Dvig-spust stekel, Laguna 3

Napisal/-a FAG Pe jul 26, 2013 7:49 pm

Jaz imam pri grand scenicu 09 iste težave ko ugasnem avto mi tudi čez približno 2 minuti ne dela pomik stekel. Problem je samo ko hočem odpret stekla,zaprem jih pa lahko s kartico dvakrat pritisnem tipko za zaklepanje pa se zaprejo potem pa ne dela samodejno odpiranje vrat ko primeš za kljuko,moreš pa ročno s pritiskom na gumb na kartici!

AU
Nov uporabnik

Re: Dvig-spust stekel, Laguna 3

Napisal/-a AU Pe jul 26, 2013 8:33 pm

Ne vem sicer kako je na laguni III, pri moji laguni II je tako da samo pritisneš gumb za zagon motorja(ne pritisneš bremze in sklopke, tako da avto ne vžge in tudi kontakt se ne vzpostavi) in vsa elektrika v vozilu ponovno dela naslednjih 5min. To govorim za primer ko kartice nimam v reži. Vedno uporabljam samo prostoročni sistem, tako da ne vem kako je če imaš kartico v reži oziroma če nimaš prostoročnega sistema. Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 12 gostov