mata je napisal/-a:Imam Golfa IV. Rad bi se prepričal par stvari, da me ne bo kdo prinesel okoli, zato me zanima:
1. Na koliko kilometrov se mora menjat zobati jermen?
2. Na koliko kilometrov se menja zavorna tekočina?
3. Ali je pri 175.000 + km že potrebna menjava amortizerjev in morda še česa na podvozju?
4. Kako pogosto je dejansko potrebno it na servis klime?
5. Pri blagem zaviranju ob majhni hitrosti (kolona, parkirišče) se zadaj včasih pojavih tak globok zvok, kot bi kakšlo leseno omaro potisnil po kamnitem podu, občutek pa je kot da bi se peljal z zategnjeno ročno, ampak to samo kakšno sekundo, ali še manj, pa še to ne vedno. Kot bi nekaj zagrabilo in tem spet spustilo. Res je, diski zadaj so dotrajani in jih imam namen zamenjat, ne vem ali je to lahko kako povezano?
Slicker je napisal/-a:3. Čist odvisno. Jz sem imel problem ko je imel avto zanič amortizerje pri 100.000km, nekateri imajo pri 300.000 še čist ok. Odvisno al je avto vožen po avtocesti ali po slabih cestah. Pri teh kilometrih je verjetno tudi že kak končnik zanič in pa selen bloki če še ni bilo nič menjano.
Skubic je napisal/-a:Lindič v Stegnah, za klime profi.
lp
Skubic je napisal/-a:Lindič v Stegnah, za klime profi.
lp
Mate je napisal/-a:Servis je lahko tudi na 60.000 km (1.9 TDI prvi AJM) ali pa na 180.000 km 1.8T (čeprav za zadnje nisem 100%)
Amortizerji so pri 175.000 km najverjetneje že potrebni zamenjave ali obnove.
filip** je napisal/-a:Klimo daj nafilat, če slabo hladi ali pa sploh ne hladi. Smo imeli tu enega pacienta, ki je vsako leto dal klimo filat(ob rednem servisu) in mu je po cca 4-5 letih šel kompresor, to pa zaradi tega, ker naprava ob polnjenju vedno vrne malo več olja v sistem.
tiguan je napisal/-a:Če te skrbi stanje avta, zapelji k Dolinarju ti bodo dvignil avto pa pregledal podvozje, imajo tud brezplačni test amortizerjev...
mata je napisal/-a:Torej če sem prav razumel, če bi hotel celo luč vzeti ven, potem bi moral razdret več kot samo ta dva šraufa. Če pa menjam samo žarnico, pa ta dva šraufa sploh ne rabim razdirat. Ok hvala!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov