ESX je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:Kaj vem... sam sem imel teh primerov že lepo število. Mogoče se to dogaja samo v naših koncihResno, dobi se polos, ki ni kitajska in mora biti ok. To je vsa znanost.
a ripne pobere ?
In trga zglobe
ESX je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:Kaj vem... sam sem imel teh primerov že lepo število. Mogoče se to dogaja samo v naših koncihResno, dobi se polos, ki ni kitajska in mora biti ok. To je vsa znanost.
a ripne pobere ?
kofy je napisal/-a:Tale zgodba me spominja na enega pokojnega prijatelja ("Fan" ga je zeeelo dobro in dolgo poznal). Pred 20 leti, ko še ni bilo dostopnih informacij preko neta, je nabavil za svojega takratnega Jeepa ponaredek zadnje desne polosovine. Narejen dobesedno iz dreka! Verjetno v Italiji, kitajci so bili še eksotika takrat.
Ko je prvič speljal, je polos zavrtelo v ripnah in odtrgalo! Po 0 metrih!
Potem je nabavil drugo, originalno. sicer dražjo, ampak njegova hčerka se še vedno vozi z njo!![]()
LP, andrej
a ripne pobere ?
Me prav zanima kdaj in v kakšni obliki se bo pojavil na avto.net. Verjetno odlično ohranjen, kot nov.anchika je napisal/-a:Sem ga pa prodala, nekam v Celje- opet dilerju. Kadar ni treba gre vse narode- Je začel trest, klima je krepala, pa se mi zdi da je polos opet ropotala- vsaj tak zvok je prihajal od avta kot prejšnjikrat- mah sam problem in 100% zguba!![]()
![]()
GranDuke_JK je napisal/-a:Pozdravljeni,
na forum sem se prijavil, ker sem od prodajalca kupil Renault scenic, 2001, 1.9 DCI. Ta mi je zatrdil da je z njim vse v redu, sedaj pa se mi iz prednjega kolesa....
He he.
anchika je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:Pozdravljeni,
na forum sem se prijavil, ker sem od prodajalca kupil Renault scenic, 2001, 1.9 DCI. Ta mi je zatrdil da je z njim vse v redu, sedaj pa se mi iz prednjega kolesa....
He he.
A ista zgodba kot pri meni?![]()
Lp
GoGo je napisal/-a:anchika je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:Pozdravljeni,
He he.
Lp
Govori o bodoči temi, ki se zna v bližnji prihodnosti pojaviti na forumuPs. Mogoče ne bi bilo neumno, da pripopaš kakšno sliko od avta oz. podaš ustrezne informacije tu gor, da se me bo spet kdo opekel...
GranDuke_JK je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:anchika je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:Pozdravljeni,
He he.
Lp
Govori o bodoči temi, ki se zna v bližnji prihodnosti pojaviti na forumuPs. Mogoče ne bi bilo neumno, da pripopaš kakšno sliko od avta oz. podaš ustrezne informacije tu gor, da se me bo spet kdo opekel...
Ja, sem se hecal. Se oproščam da nisem bil dovolj jasen a se utegne taka tema res pojaviti ker se avti z okvarami poceni prodajo naprej preprodajalcem brez licence ki avto samo operejo, zbijejo Mkm na kkm in ga nato prodajo za original cena + par 100€ naprej. So navajeni da slovenci samo jamramo naredimo ne pa nič in jim biznis lepo fura.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov