life4rave pravi:
jest sm jo menjal pri meganu, (je ista) najprej moras kupit tako, da pase na renaulta ali (corso) , ker se pri teh avtomobilih dvigne tist krogec, ce hoces prestavit v rikverc! zato mora bit bunkica taka, da ima plac za tisti krogec da ga lahko stisnes v njo ko prestavljas v rikverc! zato pazi da se ne bos nasponal in kupil bunkice za kak drug avto (vprasaj prodajalca) glede originalne je pa tko, da jo moras na zalost odstranit z olfa nozem al cim podobnim, ker ppride zatopljena na se eno drugo plastiko, ki je pod bunko, nato odstranis se plasiko in novo bunkico nataknes na zelezno stango in jo pristrani privijes Original bunko lahko vrzes stran ker je potem na zalost neuporabna! Aja alu bunke (taka kot je moja, pozimi zebejo k svina!tko da sem studiral, da bi mi mat kr sesila rokavico za saltkebl hehehe
![]()
life4rave pravi:
Aja alu bunke (taka kot je moja, pozimi zebejo k svina!tko da sem studiral, da bi mi mat kr sesila rokavico za saltkebl hehehe
![]()
4Sale pravi:life4rave pravi:
Aja alu bunke (taka kot je moja, pozimi zebejo k svina!tko da sem studiral, da bi mi mat kr sesila rokavico za saltkebl hehehe
![]()
Jst mam tud alu bunko in bom po moje kmal revmo v desno roko fasal. Aja polet se pa segreje ko p*****a - bi lohk zrezke gor peku
. Edin spomladi in jeseni je prijetna
.
life4rave je napisal/-a:! Aja alu bunke (taka kot je moja, pozimi zebejo k svina!tko da sem studiral, da bi mi mat kr sesila rokavico za saltkebl hehehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov