Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po maj 07, 2007 2:08 pm

no zaj vemo da nič ni z senzorjem narobe (kot je sprva kazalo, no mogoče tud je) ampak po pregledu turbine smo opazli razpoko tak da je verjetno to to?

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Po maj 07, 2007 3:01 pm

Gregec2 je napisal/-a:hej kje pr roverju pa je bencinski filter kje uspodi???? k ocitno ga bom mogu tud jaz menat k mi avto cuka sumim smeti v filtru kolk sipa dal zanjga????

Filter je spredih pod havbo, bolj kot ne na sredini, srebrne barve je pa ena cev pride not ena gre pa v injection, skor ga ne moreš zgrešit, pa 20e je biu. Če ne boš najdu povej pa ti pošljem slikco.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr maj 09, 2007 3:06 pm

No evo samo, da povem da je problem bil odpravljen. Menjan je bil intercooler in zdaj dela vse kot mora. Počen je pa bil na cevi, luknja široka okrog 8mm dolga pa 3 cm.

lp

Uporabniški avatar
Gregec2
Novinec

Napisal/-a Gregec2 To maj 15, 2007 11:12 am

mislim da vem kje je hm popolnoma drugacen k pr drugih avtih pr r 5 blo sam neki vmes tak plastičen prov vidlo se da filter prov bom pogledal kako in kaj z njim in vrjetno nabavil novga sej to se dobi v vseh stacunah z avto deli....

nusaa
Nov uporabnik

Re: Avto ne vleče

Napisal/-a nusaa Po sep 23, 2013 1:44 pm

Jaz MAM tudi skoraj podoben problem. Imam sicer peugeot 206 in dela enako. Včasih noče vzgat ko pa vžge pa sam od sebe vgasne pa ce gas dokonca pohodis avto vgasne.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov