Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: Popravilo poškodb od toče

Napisal/-a lancia hf Če jul 12, 2012 10:27 pm

Da bo u "nulo" brez kitanja in barvanja, ti jaz predlagam kleparstvo in ličarstvi Rode. Delavnico ima v Logastcu in, če boš Golfa tja pripeljal bo že potrpu z malo slabšim avtom na njegovem dvorišču :mrgreen: Ma bolj prestišne znamke pred delavnico.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jul 12, 2012 10:29 pm

jst sam hocem da je v nulo narejen.pa ce traja ceu teden al pa dva.mam prek zavarovalnice nadomestno vozilo,mam pa tut doam zmeraj avto ali 2 vika tko da to sploh ni problm...
hocem sam da je delo narejeno profesionalno in v nulo...ostalo mi je skoraj nepomembno..
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če jul 12, 2012 10:33 pm

abbe je napisal/-a:mam kasko ki mi rije skodo od toce..
sam nebi rad dau nekak popravt da bo treba lakirat pa kitat.bi tko naredu da se vse vn potegne,al na vakum,al z unm palcam al kokr kol.
koga pa svetujete,da nardi v nulo bom pocakau tut ksn mesec,ce je treba,da pridem na vrsto?
a ma kdo od teh mojstrou pogodbo z zavarovalnico triglav?

Meni so ene 4 leta (se mi zdi) nazaj popravljali Hodelmayer v Logatcu. Je pa bil avto ful več kot sedaj stolčen. So pa oni takrat prišli v naš kraj, ker je bila takrat pri nas ta katastrofa in so v najem vzeli delavnico za par mesecev, dokler niso popravili vseh avtov v naši občini, ker se jim ni splačalo furat dol vsak dan.
Je pa tako, da recimo šipe in to zamenjajo (če so uničene), lukne pa nič ne kitajo in barvajo ampak s posebnimi palčkami in vzvodi vlečejo ven pleh (zname obloge z notranje strani). Če je pa pleh res preveč poškodovan (če prebije barvo, ipd.) ti pa del zamenjajo.
Meni vse krije zavarovalnica.

Sem se pa jaz odločil (tako svetujem tudi drugim), da grem popravljat komaj oktobra meseca, ker mi je v 7-dnih dneh toča trikrat stolkla avto in sigurno jo bo še.

Lp.
Zadnjič spremenil nevermind, dne Če jul 12, 2012 10:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če jul 12, 2012 10:34 pm

Lahko njega pokličeš saj dela tudi za triglav. Res pa da avta ti ne bo dal saj avta, ki jih ima daje tistim, ki ne rihtajo avtomobila preko zavarovalnice.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jul 12, 2012 10:37 pm

sj pram da mam doma zmera 2 avta viska tko da to ni problem..:)
hvala obema za pomoč.
bom vidu kva bojo jutr na zavarovalici povedal..
Ni vse res kar napišem

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt Če okt 31, 2013 12:40 am

Ima kdo izkusnje se s kaksno delavnico v Ljubljani, ki se ukvarja s popravilom poskodb od toce? Bi bil Štojs ok izbira? Gre za popravilo prek Triglava. Pa se eno vprasanje imam-je bolje iti k cenilcu na zavarovalnico, kjer se ze sam lahko skregas (no, upam, da ne bo potrebe :) ) ali prepustit vse skupaj pogodbeniku?

Hvala
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov