Vsak se oklepa starih avtov, ampak ko tole pripelješ k mehaniku ti zna takoj povedat kaj je narobe, če ima pa čas za popravilo ti pa to zrihta do naslednjega dne ali še isti dan s tem da dele dobiš v vsaki avtotrgovini, imam ibizo, zgodba podobna, sem pa imel enkrat en avto civic se mi zdi pa prideš tja, jah tega nimamo, grem drugam bo, cena da te vrže na rit.
Dober dan!!! Imam en problem! Kratke luči zelo slabo svetijo! Menjal sem žarnice a zadevo je za malenkost zbolšalo! Luči pa so take, z lečo.. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7107655
Sem imel isto težavo s takimi lučmi in sem potem montiral xenon notri pa je bilo le za malenkost bolje.Ena varjanta je da zamenjaš luči za navadne je pa potrebno tudi štrom nekaj prevezat ker te tvoje luči imajo dve žarnici dolga in kratka posebej.
Kolegica je kupla isti auto, prejšnji lastnik je dal xenox in je plačala kazen.. Sem imeli v mislih kupit luči brez leče, ki imajo posebaj kradke in dolge..
Ne vem kako ima clio rešene te luči, ampak na l.2003 audi A4 sem zadevo rešil tako, da sem luč odmontiral in iz zadnje strani vzel lečo stran, jo razstavil in očistil. Pol sem jih skup sestavil in luči svetijo kot nove. Prej pa je bilo tako, kot da bi s fajercajkom svetil.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Na avtohiši kjer sem ga kupil so luči lakirali al neki takega :P Bom pa probal jih očistit!! Okei, saj preden kupim pnevmatike hoče bit siguren da je stran kredibilna!!!