mopsen je napisal/-a:Ja verjetno imaš prav. Po posodabljanju se je napaka spet ponovila. Me pa zanima , če se da ta nova posodobitev, zaradi nerealnega prikaza tekoče porabe goriva "zbrisat" in povrniti prejšnja varianta.Šel bi namreč do Klemenčiča in zahteval postavitev nazaj. Namreč to napako ,ki se vleče že več kot leto so mi do sedaj,kljub poteku garancije poskušali odpravti še brezplačno. Tako mislim tudi to posodobitev odpraviti na isti način.
Me pa zanima še zaradi baterije v daljincu ,kako se res ravna da mi zazna novo baterijo .čeprav sem delal povsem po navodilih v priročniku. Ali je res tako pomembna razlika 20 cm, ali pa je tudi to povezano z opisanimi težavami?
Hvala lepa obema za prijazne odgovore,kljub pozni uri.
TrijoAdijo je napisal/-a:...se zapelji do enga dobrga avtoelektričarja in naj preveri akumulator,alternator in električne povezave in mase. To jaz sumim glede na opis napake.
mopsen je napisal/-a:Ne nič od tega. Vse je normalno Ja prav danes se je to med vožnjo v času 10 minut zgodilo 2 x. Prižgejo se lučke v števcu pa v zvočnikih je močno vsekalo pri vžganem radiju
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov