sem bil na pooblaščenem servisu in bi naj bila sonda II, čeprav avto nima nobenih simptomov za to sondo. Mislim, da mi bo kar uporabnik Fan (g. Tassi) to uredil, drugače se bom pa navadil, na tisto lučko

Fan je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:Kolikor vem je prva sonda pred katalizatorjem oziroma takoj za izpušnim kolektorjem. Torej katalizator najbrž ni, to bi prjavla napako druga sonda. Po logiki je torej napake nekje pred prvo sondo, vzrokov pa je lahko veliko.
Glede na vlozenih 600eur pa pri 3 mehanikih pa se vedno lucka gori avto pa gre isto kot pred menjavo..se lahko pa marsikaj vprasas
Pozdravljeni
Kot sem vam že povedal je pri vas potrebno menjati v kompletu: vžigalno tuljavo, vžigalne svečke in kisikovo sondo. Danes se je zamenjalo vžigalno tuljavo in vžigalne svečke ( to ste prinesel s seboj ) in takoj sem vas vprašal, kje je kisikova sonda? Kar se tiče sonde smo samo premaknili procentualno koliko se je dalo, sem povedal, da jo bo potrebno menjati v koliko jo računalnik ne bo hotel sprejeti - torej se je skušalo samo reševati, kar je predhodni serviser že naredil polovičarsko.
Žal je tako, da se ponaredki ne obnesejo v praksi.LeQuack je napisal/-a:Fajn bi bilo da napišeš točno kodo napake, ki ti jo izvrže tester.
Jih napišem jutri zjutraj, ko bom v službi, so napisane na delovnem nalogu
Lep pozdrav
Po forumu brska: joztom in 3 gostov