lep dan še naprej in hvala vam za odgovore...
lazo23 je napisal/-a:No mislim da sem dolžan odgovorit kaj sem sedaj naredil glede senzorja: Torej senzor se nahaja spredaj - spodaj na mašini natančneje za hladilnikom, do njega prideš tako, da avto dvigneš odstraniš tisto plastiko podvozja in to je to. Okvara je bila sledeča konektor, ki je vtaknjen v senzor in gredo iz njega dve žici no po teh žicah je rahlo polzel olje in se stekal v konektor zato je bilo vse zapacano, mehanik mi je zamenjal ta senzor z ugotovitvijo da je fuč in seveda ni bil ker je njemu bilo zadevo teško spucat sem to naredil jaz z brake cleaner, potem z izoler trakom vse dobro polepil okoli konektorja in žic, da ne pride več olje in vlaga zraven, konektor vtaknil v senzor in vse ojačal še z vezico, da se zadeva ne premika, šel na probno vožnjo in zaenkrat vse laufa OK..
Vsem se zahvaljujem za pomoč mehaniku pri katerem sem pustil denar za nov senzor kateri je bil verjetno OK priklop na računalnik in delo pa naj bo božičnica... sem mu zadevo pač omenil pa se ni strinjal z menoj...
Naj povdarim vse sem delal doma na plohih nekako sem se skobacal pod avto hehe ampak je bilo vrednu UPAM![]()
Lepe praznike in srečno 2014
Po forumu brska: joztom in 3 gostov