ojnica je napisal/-a:Na fraj nimaš kaj speljevat cev, kot prvo poraba bo višja, kot drugo sigurno boš vohal v kabini to s*anje, kot tretje namontiraš si lovilec oljnih hlapov, kot četrtič spucaš oddušek, je pa ena prednost ne svinja lopute, ne sesalnega kolektorja, vag ima tko narejen, da se lahk loputo odstrani/spuca/sestavi v pol ure. Zračni filter obvezno nov. Loputa ne vem, če potrebuje te oljne hlape za mazanje, ker tam ni kaj mazat, tam mora bit čisto, če ne avto crkuje. Sej tud na cevki piše ECO, vse gre v zgorevalni prostor in v izpušni tam je sonda k javlja zmes (bolj bogato, če ni cevi) in čez katalizator... Jaz sm jo mel sam 1x med vožnjo speljano na fraj pa je včasih prsmrdelo po zažganem.
MihaelS je napisal/-a:ojnica je napisal/-a:Na fraj nimaš kaj speljevat cev, kot prvo poraba bo višja, kot drugo sigurno boš vohal v kabini to s*anje, kot tretje namontiraš si lovilec oljnih hlapov, kot četrtič spucaš oddušek, je pa ena prednost ne svinja lopute, ne sesalnega kolektorja, vag ima tko narejen, da se lahk loputo odstrani/spuca/sestavi v pol ure. Zračni filter obvezno nov. Loputa ne vem, če potrebuje te oljne hlape za mazanje, ker tam ni kaj mazat, tam mora bit čisto, če ne avto crkuje. Sej tud na cevki piše ECO, vse gre v zgorevalni prostor in v izpušni tam je sonda k javlja zmes (bolj bogato, če ni cevi) in čez katalizator... Jaz sm jo mel sam 1x med vožnjo speljano na fraj pa je včasih prsmrdelo po zažganem.
Oddušek sem speljal v eno kantico, ki sem jo improviziral pri motorju, tako da tja not teče. Oddušek sem že 10x ščistil in nič ne pomaga, tudi mehanik. Loputo sem že ščistil in jo nazaj zmontiral in tudi zračni filter sem dal nov, ter pred enim tedno naredil mali servis (olje, oljni filter, ter zračni filter).
ojnica je napisal/-a:Tle na forumu so eni pisal, če imam porabo olja naj dam not 5w50 se je potem poraba olja prepolovila.
Sam, če imaš na frej cev imaš tud porabo goriva višjo za kak litr - dva.
Po forumu brska: joztom in 3 gostov