Nasveti in napotki ter povpraševanja...

scott
Novinec

Vlečna kljuka Bartolj

Napisal/-a scott Pe okt 24, 2008 1:26 pm

Pozdravljeni ima kdo izkušnje z vlečnimi kljukami Bartolj i z Novega Mesta?Rabim jo za svojega Renoja Grand Modus .Rabim jo zgolj za prevoz koles.Cena se mi zdi solidna (170E) z montažo v primerjavi s tisto v Renojevem servisu(366E).Žal pa se moram zapeljati preko cele države,medtem ko imam renoja 500 m od doma.
Hvala za odgovore ,če jih bo kaj:-) :lol: ;)

Uporabniški avatar
mbseat
Novinec

Kraj: Gonjače/Goriška brda

Napisal/-a mbseat Pe okt 24, 2008 1:51 pm

Moje izkušnje so kar se tiče teh kljuk dobre.Imam že na tretjem avtu njihovo kljuko in zaenkrat nimam pripomb.Pozanimaj se pri kakem lokalnem mehaniku ali na kakem servisu mogoče ti jo lahko kje bližje montirajo.Če ti je Nova Gorica bližje ti lahko dam naslov enega pooblaščenega monterja za vlečne kljuke.
LP Mitja
www.seat-team.si When emotions come together

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Pe okt 24, 2008 1:59 pm

dobre

scott
Novinec

Napisal/-a scott Pe okt 24, 2008 2:48 pm

Sem iz Jesenic torej mi je Novo mesto nekako bolj pri roki.
hvala

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe okt 24, 2008 4:05 pm

doma imamo že na drugem avtu njegovo kljuko. nevem, nič posebnega, služi svojemu namenu :lol:
se pa res pozanimaj pri lokalnih mehanikih, nam jo je celo namontiral lokalni avtoklepar in uredil papirje ;)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Vlečna kljuka Bartolj

Napisal/-a RS-sport Pe okt 24, 2008 4:41 pm

scott je napisal/-a:Pozdravljeni ima kdo izkušnje z vlečnimi kljukami Bartolj i z Novega Mesta?Rabim jo za svojega Renoja Grand Modus .Rabim jo zgolj za prevoz koles.Cena se mi zdi solidna (170E) z montažo v primerjavi s tisto v Renojevem servisu(366E).Žal pa se moram zapeljati preko cele države,medtem ko imam renoja 500 m od doma.
Hvala za odgovore ,če jih bo kaj:-) :lol: ;)

so čist ok, tko da kar kljuko gor ;)
RS-sport

Uporabniški avatar
kofy
Novinec

Napisal/-a kofy Pe okt 24, 2008 4:54 pm

Na kanguju mi dobro služi. Priporočam!

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p So maj 02, 2009 4:38 pm

Ponovno oživljam temo

Zanima me kje v okolici MB bi se dalo kupiti in namontirati vlječno kljuko z vsemi potrebnimi papirji. Kakšne so kaj okvirne cene kljuk z montažo? Montiralo pa bi se na Opel Corso. Bartolj v NM je malo daleč, original servisi pa so dragi, torej me zanimajo alternavtive v MB in okolica.
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban So maj 02, 2009 5:12 pm

Zgolj v vednost, Bartolj ni v NM ampak v Šentrupertu. Da ga ne bi kdo v NM iskal.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So maj 02, 2009 8:01 pm

uros_p je napisal/-a:Ponovno oživljam temo

Zanima me kje v okolici MB bi se dalo kupiti in namontirati vlječno kljuko z vsemi potrebnimi papirji. Kakšne so kaj okvirne cene kljuk z montažo? Montiralo pa bi se na Opel Corso. Bartolj v NM je malo daleč, original servisi pa so dragi, torej me zanimajo alternavtive v MB in okolica.

priporočam Bartolja (bil 2x pri njemu) vsaka čast na izvedbi in ceni.....maš pa res ene 130 km od tebe, ampak "ebiga"...en izlet (pa garmina ne pozabi :P )

P.S obstaja verjetno še možnost, da ti dostavi in ti potlej montiraš sam....

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr maj 06, 2009 3:53 pm

Pozdravljeni!

Tudi sam kupujem vlečno kljuko za octavio II 2005.
Kljuka stane z montažo nekje 180€, ampak zraven hoče met še 120€ za neki modul ki se mora zraven kao montirat da ne skuri računalnik. tako so rekli. ali je to res? Na avtu bi se vlekla tamala prikolica za tovor, 700kg. Nevem kaj če tuki motit računalnik če se vežejo še 2 lučki od prikolice?

Prosim za odgovor, ali je ta modul nujna zadeva ob nakupu vlečne kljuke?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če maj 07, 2009 10:00 pm

Za nove avtomobile z elektroniko je nujna. Poskusi pri Multivanu priklopiti kar tako kaj zraven, pa boš videl o čem govorim ;) Medtem ko za Transporterja baje ni take sile. :)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

jaka89
Nov uporabnik

Napisal/-a jaka89 Če maj 27, 2010 8:37 am

Jaz sem kupil Bosalovo kljuko pri podjetju Konstill... Veliko dam na kakovost in kakor so mi povedali na servisu je "home-made" kljuke kot so bartogove veliko težje montirati.
Sam sem se pozanimal pri večih ponudnikih kljuk, a sem se odločila za Konstill, saj imajo največjo izbiro kljuk za moj model avta.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če maj 27, 2010 10:33 am

Jaz sem v MB pri PREMZLU montiral. Dobavlja in montira kljuke Bartolj.

uzvezda
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a uzvezda To jun 26, 2012 6:19 am

mbseat je napisal/-a:Moje izkušnje so kar se tiče teh kljuk dobre.Imam že na tretjem avtu njihovo kljuko in zaenkrat nimam pripomb.Pozanimaj se pri kakem lokalnem mehaniku ali na kakem servisu mogoče ti jo lahko kje bližje montirajo.Če ti je Nova Gorica bližje ti lahko dam naslov enega pooblaščenega monterja za vlečne kljuke.

jaz se priporocam za kontakt, ce se vedno izvaja montaze
hvala
lp

marvel
Nov uporabnik

Napisal/-a marvel Sr feb 19, 2014 3:10 pm

Nekateri avtomobili nujo potrebujejo modul, če ne se okvari onboard računalnik avtomobila. Bosal ima zelo kvaliteten modul ki že sam po sebi stane 84€.

Na http://www.kupci.com/vlecne-kljuke imajo vlečne kljuke Bosal z modulom (če ga avto sploh potrebuje) + oni uredijo montažo in homologacijo. Vse je že v ceni + popust za registrirane člane. Imajo tudi kljuke ki so vertikalno in horizontalno snemljive.

Badzo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Badzo Sr feb 19, 2014 6:58 pm

marvel je napisal/-a:Nekateri avtomobili nujo potrebujejo modul, če ne se okvari onboard računalnik avtomobila. Bosal ima zelo kvaliteten modul ki že sam po sebi stane 84€.

Na http://www.kupci.com/vlecne-kljuke imajo vlečne kljuke Bosal z modulom (če ga avto sploh potrebuje) + oni uredijo montažo in homologacijo. Vse je že v ceni + popust za registrirane člane. Imajo tudi kljuke ki so vertikalno in horizontalno snemljive.

Reklama? :shock:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov