prvake je napisal/-a:Imam Seat ibizo 1.4 let97.Imam en problem ko se mi motor segreje na delovno temperaturo,se mi pod prostim tekom,prižiga lučka za olje(utripa)ko pa je hladen pa ne...!Eni so mi rekli da bom mogu verjetno menjat motor..In me sedaj zanima kakšnem motr lahko dam not...??pozna kdo koga ki ga ima??'lahko je močnješi motor....
Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor
myster je napisal/-a:če te skrbi, da bo rignil, dodaj 1-2% dvotaktola v bencin...ne pa pretiravat, da ti ne zapaca katalizatorja. s tem boš preprečil, da motor ne bo delal "na suho".
prvake je napisal/-a:IEni so mi rekli da bom mogu verjetno menjat motor..In me sedaj zanima kakšnem motr lahko dam not...??pozna kdo koga ki ga ima??'lahko je močnješi motor....
Fan je napisal/-a:myster je napisal/-a:če te skrbi, da bo rignil, dodaj 1-2% dvotaktola v bencin...ne pa pretiravat, da ti ne zapaca katalizatorja. s tem boš preprečil, da motor ne bo delal "na suho".
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....................................ja, a mi lahko gdo razloži kako ta čudežni dvotaktol iz bencine prileze do ležajev v motorju - "da motor ne bo delal na suho"? Kakor je meni znano, bi zgorel v kompresijskem prostoru...............torej efekta ne bi bilo.
Je pa res, da pri dizel motorjih, dvotaktol + nafta mažejo črpalko goriva......................
Lep pozdrav
Jeaka je napisal/-a:Lahko je tudi problem v oljnem filtru, sem že imel tak problem
mr.twister je napisal/-a:a ti samo sveti lučka al so zraven še zvočni signali? meni mi je zraven tudi piskalo(seat leon l.2000) in se je pol pokazalo da se je pokvarlo stikalo za olje (cca. 50e al majn - se ne spomnim zdej dobro).moreš rešit čim hitreje da ti na koncu res ne zariba motor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov