Nasveti in napotki ter povpraševanja...

milap4
Nov uporabnik

Ročka za brisalce

Napisal/-a milap4 To apr 01, 2014 9:52 am

Pozdravljeni,

Imam Seat Cordobo letnik 2002. Začela se mi je kuriti varovalka za brisalce. Sedaj sem jih zamenjal že blizu 10. Trajajo le nekaj dni. Nikoli pa ne vidim, kdaj crknejo. Verjetno kar med vžigom. Če delajo, delajo v redu. Ko pa se npr. naslednjič spomnim, da bi prižgal brisalce, pa je varovalka skurjena. Enkrat sem se menjal varovalko tudi med delovanjem motorja (ne vem, če je to sicer pametno), takrat jo je pa takoj vrglo ven - skurilo.

Danes sem bil pri Vrtaču Kranj, kjer je električar ugotovil, da je problem v ročki za brisalce in da bi bil strošek z delom cca. 250€. (Diagnostika je bila 15€.) To se mi je zdelo malo veliko, pa me zanima, če ima kdo idejo, kako bi lahko ceneje popravil napako. Sem pa, ko sem prišel domov, opazil, da mi je sedaj crknila tudi sprednja leva luč. Ali bi lahko bilo to povezano?

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Ročka za brisalce

Napisal/-a Fan To apr 01, 2014 11:19 am

Pozdravljeni

Kakšen ebay................. oglasi................
Je pa vsekakor bolj pametno, da vam naredi vaš izbrani avto elektrikar - garancija.................
Preverite kaj vse je vezano na to varovalko........................ pa se hitro vidi ali luč ne dela zaradi tega, ali je kaj drugega
Kakor je meni znano...................... imajo luči svojo varovalko. Da vam ne hodi v kratki stik kakšna žica na kablovju, in ta papa varovalke?

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Ročka za brisalce

Napisal/-a lisko To apr 01, 2014 3:10 pm

Bolj kot to sumim na zaribana vodila...in je 250 eur občutno preveč.
Žarnica pa je enostavno pregorela.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov