Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
calvooo
Nov uporabnik

Honda civic 1.6i-16 (1991)

Napisal/-a calvooo Če apr 03, 2014 8:23 am

Problem: ko avto dlje časa stoji, obrnem kluč enkrat, zavergla, avto se trese med vžiganjem ene 3s in nato normalno vžge. V prostem teku normalno laufa.. in če js takoj po vžigu avto ugasnem in vžgem še enkrat, zalaufa čist normalno in takoj.
V čem bi bil problem??

V vednost: ta avto že skoraj eno leto obnavlam in večinoma stoji (prej je pa skor dve leti stal prejšnemu lastniku), vsake tok časa ga vžgem. A do začetka marca tega problema ni blo. Zamenjano je bilo veliko; svečke, ojle, zračni filter, akumulator, kleme sm zbrusu, prav tako maso, bencina je malo nad rdečo črto, lani polet sm pa nazadne bencin tankal.

Edino kar mi še ni uspelo zamenjat je bencin filter. Nekak sumim da bi lhk bil to problem, ker ko sm ga hotu menjat mi je ratal sam eno cev/vijak odtegnit in takrat je nekaj bencina vn špricnilo. Js sm to pol zategnu nazaj ker nism mogu odtegn druge cevi. Ta nosilc tega filtra je na gumicah in se kr premika in še filtra ne drži dobro not, se suče, zato mi še ni ratal... Je možno da je luft kje not ali kaka umazanija? Al pa celo štarter ki ga bo hudič vzel?

Dobrodošla je vsaka pomoč :)
H-FanAticS
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov