Nasveti in napotki ter povpraševanja...

aljosa1984
Nov uporabnik

Audi A4 1999 centralno zaklepanje problem

Napisal/-a aljosa1984 Po apr 07, 2014 5:35 pm

Pozdravljeni,
kot je že v naslovu napisano, imam problem na vozilu Audi A4, letnik 1999. S centralnim zaklepanjem se dogajajo čudne stvari, in sicer:
Zadnja prtljažna vrata ostajajo odprta. Ko jih poskusim zapreti, se takoj vklopi motorček da jih nazaj odpre (zadaj ima električni motorček). Če avto zaklenem z daljincem, jih nato lahko zaprem, ter če zatem avto odklenem, ostanejo zaprta, vendar mi ne deluje stikalo na prtljažnih vratih da bi jih odprl. Če pa v takem stanju odprem ter zaprem sprednja voznikova vrata, pa se obenem odprejo tudi prtljažna vrata. Zelo čudno, predvidevam da je šla enota za centralno zaklepanje, ali bi lahko bilo kaj drugega?

Hvala za pomoč

aljosa1984
Nov uporabnik

Re: Audi A4 1999 centralno zaklepanje problem

Napisal/-a aljosa1984 Po apr 07, 2014 7:38 pm

Ravnokar opazil, da mi, ko zaprem prtljažna vrata kar naprej vklaplja motorček za odpiranje prtljažnika. Opazil tudi, ko sem odprl sovoznikova vrata, so mi lučke za osvetljevanje mežikale, kot da ne ve ali so odprta ali zaprta vrata. Kdaj tudi kar spusti šipe (jih odpre)

Možno da od nekega stikala dobi napačen podatek, ali pa se res centralni enoti meša.

Kakšen predlog, kaj bi lahko bilo?

Lp Aljoša

aljosa1984
Nov uporabnik

Re: Audi A4 1999 centralno zaklepanje problem

Napisal/-a aljosa1984 Če apr 10, 2014 5:25 pm

Ali je možno da kakšno mikrostikalo nagaja, ter se zato centralno zaklepanje tako čudno obnaša, ali je problem v centralni enoti. Nebi je rad kar tako menjal, ker ravno poceni pa ni.

Lp Aljoša
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov