zlica22 je napisal/-a:Pregled polosovin pri ropotu ob zavijanju je prva stvar....
ojnica je napisal/-a:al pa amortizerja (ležaj)
čare je napisal/-a:Kolikor sem jaz VW-jev videl imajo na menjalnikih in diferencialih vsi fiksne prirobnice tko da tam nima kaj ropotat,ker ko zaviješ volan se od prirobnice naprej proti menjalniku/diferencialu ne zgodi nič,dogaja pa se od prirobnice proti kolesu tko da maš ti problem na poloseh ali ležajih al pa ti kolo kam pajsa.
hippo je napisal/-a:čare je napisal/-a:Kolikor sem jaz VW-jev videl imajo na menjalnikih in diferencialih vsi fiksne prirobnice tko da tam nima kaj ropotat,ker ko zaviješ volan se od prirobnice naprej proti menjalniku/diferencialu ne zgodi nič,dogaja pa se od prirobnice proti kolesu tko da maš ti problem na poloseh ali ležajih al pa ti kolo kam pajsa.
se strinjam s čaretom.
pskoda je napisal/-a:Najbolje bi bilo, da posnameš zvok npr. z telefonom in ga daš gor bo veliko lažje
Blinder je napisal/-a:to so tej neuničljivi avti, izdelani pred cca. letom 2000. Pa še nemc povrh. Dvakrat neuničljivo.
TURBOBABY je napisal/-a:hippo je napisal/-a:čare je napisal/-a:Kolikor sem jaz VW-jev videl imajo na menjalnikih in diferencialih vsi fiksne prirobnice tko da tam nima kaj ropotat,ker ko zaviješ volan se od prirobnice naprej proti menjalniku/diferencialu ne zgodi nič,dogaja pa se od prirobnice proti kolesu tko da maš ti problem na poloseh ali ležajih al pa ti kolo kam pajsa.
se strinjam s čaretom.
ne ropota kot zglob, če bi že bil zglob... bi ropotal tudi mrzel ane?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov