yashica je napisal/-a:Za kateri avto sploh gre. Jasno je le, da je dizel in proti koncu videa se vidi zračnik po katerem bi ugibal, da gre za astro j, verjetno 1.7 cdti![]()
Drugič, ko snemaš dvigni pokrov motorja in vsaj približno določi mesto iz katerega prihaja zvok. Takole na pamet ugibat je zelo težko... lahko je ležaj, jermenica ali jermen alternatorja, mogoče vodna pumpa. Čisto ugibanje.
Fino bi bilo, če bi s stetoskopom iskal izvor po drugi strani pa praviš, da je avto skoraj nov, kar pomeni, da je v garanciji. Pelji ga na servis in naj si tam razbijajo glave z iskanjem napake.
emozul je napisal/-a:Boš videl, če daš malo bolj naglas, se dobro slišijo črički.
Sej to avto star eno leto
yashica je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Boš videl, če daš malo bolj naglas, se dobro slišijo črički.
Sliši se že, samo jaz govorim o izvoru, ki se ga pa na tak način ne da locirat.Sej to avto star eno leto
Mene to nič ne preseneča. Sploh, če vzamem moj primer, ko so mi na drugi znamki in motorju dvakrat podirali motor pri manj kot 4.000km in menjali, napenjalec verige, variator faze odmične gredi, oljno črpalko...
ddejc je napisal/-a:Ležaj pri napenjalcu/rolci jermena ali pa alternatorja. Odpelji na servis pa naj poštimajo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov