black je napisal/-a:Ene 60-70€ sta jermen pa napenjalec.
Če si sam menjal mikro jermen in pumpo, menda ja boš tudi zobatega. Ni nobene znanosti
čare je napisal/-a:To je pa cenej kot za Golfa II bencinarja.Tam je blo materjala za 23€
ojnica je napisal/-a:Wow res pocen, meni so iz servisa poslal za 1.4 16v (2001) 500 evrov.
čare je napisal/-a:Dobr sam če gremo gledat obseg dela (samo kar se zobatega jermena tiče pač) je za VAG 1.4 16 garnitura z vodno pumpo 200€,za mitsubishija pa 100€ (ma isto kot tipo samo jermen in šponar)
čare je napisal/-a:čeprav japoncev ne trpim zarad njihovih 14,16,18 ključev,vijakov z nizkimi glavami,objemk z vijakom in matico...
xsara je napisal/-a:naj še kot zanimivost povem, da je pri ceni materiala ogromna razlika, jest sem kupil jermen plus rolco za 21 eur, ko pa sem klical na nepooblaščeni servis je cena materiala od 40-60 eur, na pooblaščenem pa od 60-90 eur, pa od kje jim take cene, al nategujejo folk..........
sandichamp je napisal/-a:xsara je napisal/-a:naj še kot zanimivost povem, da je pri ceni materiala ogromna razlika, jest sem kupil jermen plus rolco za 21 eur, ko pa sem klical na nepooblaščeni servis je cena materiala od 40-60 eur, na pooblaščenem pa od 60-90 eur, pa od kje jim take cene, al nategujejo folk..........
Mogoče so zato take cene, ker se menja še mikro jermen, jermen servo črpalke ( če jo imaš) in šponar za mikro jermen.
LP Sandi
xsara je napisal/-a:sandichamp je napisal/-a:xsara je napisal/-a:naj še kot zanimivost povem, da je pri ceni materiala ogromna razlika, jest sem kupil jermen plus rolco za 21 eur, ko pa sem klical na nepooblaščeni servis je cena materiala od 40-60 eur, na pooblaščenem pa od 60-90 eur, pa od kje jim take cene, al nategujejo folk..........
Mogoče so zato take cene, ker se menja še mikro jermen, jermen servo črpalke ( če jo imaš) in šponar za mikro jermen.
LP Sandi
ne sem točno povedu, da je mikro jermen in vodna pumpa že menjana, ampak pooblaščenec za fiata je pač reku, taka je norma pa se ti je.iok sm si mislu, kr ti se dej, pa sem raj sam naredu..........
sandichamp je napisal/-a:xsara je napisal/-a:sandichamp je napisal/-a:xsara je napisal/-a:naj še kot zanimivost povem, da je pri ceni materiala ogromna razlika, jest sem kupil jermen plus rolco za 21 eur, ko pa sem klical na nepooblaščeni servis je cena materiala od 40-60 eur, na pooblaščenem pa od 60-90 eur, pa od kje jim take cene, al nategujejo folk..........
LP Sandi
ne sem točno povedu, da je mikro jermen in vodna pumpa že menjana, ampak pooblaščenec za fiata je pač reku, taka je norma pa se ti je.iok sm si mislu, kr ti se dej, pa sem raj sam naredu..........
Original jermen in ležaj pod kataloško številko 71773328 staneta skupaj 31,72€.
LP Sandi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov