Hvala za odgovor.
Bom ob prvi priložnosti razdrl in privil zavorne batke čisto do konca. Je v redu če ga samo privijam noter ali moram odviti še vijak za odzračevanje, da sprostim pritisk? Je potrebno paziti na pozicijo kam gleda zareza na glavi batka?
Ploščice v vodilih se gibljejo dosti bolje kot stare, saj jih lahko odstranim z roko brez večjega napora (niso pa kot na nekaterih tutorialih, da se samo dotakneš in same padejo ven). Moral pa sem uporabiti stara vodila ploščic (sem jih očistil), saj imajo nova prevelik notranji rob.
Ko sem pritisnil zavoro se je čeljust brez težav premaknila v ustrezno pozicijo (se naravnala), a na žalost nisem bil bolj pozoren, ko sem zadevo privijal oz. odvijal, saj sem imel velike težave s kovinsko zaščito diskov pa sem verjetno pozabil.

Je pa notranja in zunanja stran diskov enako dobro obrabljena tiste zaščitne prevleke, če to kaj pomeni.
Opazil sem tudi, da je notranja stran diskov (bližje centru - manjši premer) bolj svetleča kot pa zunanji rob. Diski imajo prevoženih le okoli 200-300 km na AC in večinoma zaviranje z motorjem. Je mogoče to posledica, da še niso popolnoma utečeni?
Če bom ponovno razdiral, moram dat nove vijake za zavorne čeljusti (tiste, ki pridejo s ploščicami)?
P.S. Je pa občutna razlika pri ročni zavori, saj prime tako kot mora. Stare ploščice so pa kot ogledalo.