Napisal/-a MISKOLIN Pe apr 15, 2011 11:51 am
Povsem obupana.... Peljala sem ga k "dvoriščnemu mehaniku" (ki je vsa ta leta menjaval olje itd., avtu nikol nič ni blo), ker je nenadoma začel cukat in izgubljal moč. Sredi vožnje, po recimo 5, 10 minutah, kot da bi nenadoma dala nogo z gasa. Če sem fejst dvignila obrate, se je spet zbudil. Okej, odpeljem avto k mojstru, pa mi prijavi, da rabim tavelik servis, menjav vse jermene pa to, ker ima 95000 km in je ravno prav star. Jasnoda sem mislila, da bo napaka odpravljena, pa še generalni servis, wow! OK, dam 450E, se odpeljem na izlet in avto cuka po 5 minutah od doma, da so nam glave odpopadale! Po sprehodu hočem vžgat za domo, ne vžge! Probavam vse mogoče, gas do daske, končno vžge, gremo in srečno prispemo domov. Vrnem avto k mehaniku, obljubi, da ga bo priklopil na neke meritve in zrihtal. Po 1 tednu ga danes prevzamem, mi pravi, da je menjal bencinsko pumpo, čistil smeti iz rezervoarja, da pa ne smem vžigat takoj, ampak moram čakat 6-7 sek!? Pa sej je bencinar, ni dizel? Ja, tko to mora bit, drugač v leru ne laufa, kot je treba. WTF? Sem kar vžgala, tko kot sem ga 10 let vžigala, je šlo, ker ga je prej natoriral in na sonce dal, khm... No, se peljem dam, tko bolj brez energije, ampak gre, hočem parkirat, dam v ler in crkne. Vžgem, dam v rikverc, crkne. In se scmerim.... dala 650E, avtu pa nč bolš! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz kašn pametn nasvet? Hvala, hvala, hvala, LPM