Ventilček na pooblaščencu porihtaj. Za volan pa bo najbrž odgovorna majhna "serijska" napaka teh letnikov ki je Mazda sicer ne prizna. Nekaj v povezavi z volanskim drogom in ni poceni koliko vem. Več odgovorov lahko dobiš na http://www.mazda-si.net/ , je pa drugače par odličnih serviserjev za mazde v SLO ampak potem pa je vprašanje od kod si da se te zna usmeriti. lpposkodba je napisal/-a:Lp....
Imam dva problema...In sicer: -odlomil se mi je ventilček s senzorjem za nadzor tlaka v pneumatikah...Zanima me, če kdo ve, kje se da naročiti novega (če se dobi kje na kakšnem ebay-u ali kaj podobnega, ker sam ne najdem nič), saj se baje ne da izklopiti opozorilne lučke, ki javlja napako.
- kot drugo opažam, da je volan nekoliko bolj trd pri obračanju v levo (majhna razlika), nič ne ruži ali karkoli...samo malce trši je v levo kot v desno.
Se komu sanja, kaj bi bilo to?
Hvala za odgovore!
LP
Na Madah 6 II se je v nekaj primerih v SLO zgodilo da je motor serva "znorel" in pri vožnji sam od sebe zasukal levo ali desno. Še dobro da so fantje za volani ok reagirali in ga ukrotili. Ja, stvar je lahko nevarna, ni pa pred tem bilo opozorilnih znakov ali trdote. Kar na 1x.MMNeo je napisal/-a:Pozdravljeni!
Če si lahko sposodim temo glede "tršega" volana.
Tudi jaz opažam pri Grand Scenicu Bose l.2011, da je obračanje v levo nekoliko lažje kot v desno. Ne vem, ali sem preveč "haklik" ali je to res možno? Bi me moralo to skrbeti glede varnsoti, saj dnevno prevozim z njim 500km, pa še morje je pred nami?
Hvala za odgovore in lepo nedeljo vam želim!
poskodba je napisal/-a:Lp...hvala za odgovore.
Kolikor sem seznanjen, se pri okvari volanske letve sliši pokanje, itd...Pri meni ni tako...Pač pa smao opažam, da je volan v levo malce mehkejši kot v desno...Mogoče je kriva optika? Nevem...Bom jutri poklical pooblaščenca, če bojo kaj vedeli..sicer dvomim, ampak pustimo se presenetit.
Kar se tiče ventilčka...zasledil sem številne objave, da se funkcije ne da izklopiti..vsaj ne na letniku 2008...Ve kdo, če je pri letniku 2009 kaj drugače? Tista opozorilna lučka me res jezi..Saj bi kupil nov ventilček, vendar bo pozimi enaka pesem, ko bojo druga platišča..:/
Hvala in lahko noč
Odličen serviser za Mazde. Tam ogromno članov maza kluba si servisira svoje mazge: G: (041) 667 335poskodba je napisal/-a:Lp...hvala za odgovore.
Kolikor sem seznanjen, se pri okvari volanske letve sliši pokanje, itd...Pri meni ni tako...Pač pa smao opažam, da je volan v levo malce mehkejši kot v desno...Mogoče je kriva optika? Nevem...Bom jutri poklical pooblaščenca, če bojo kaj vedeli..sicer dvomim, ampak pustimo se presenetit.
Kar se tiče ventilčka...zasledil sem številne objave, da se funkcije ne da izklopiti..vsaj ne na letniku 2008...Ve kdo, če je pri letniku 2009 kaj drugače? Tista opozorilna lučka me res jezi..Saj bi kupil nov ventilček, vendar bo pozimi enaka pesem, ko bojo druga platišča..:/
Hvala in lahko noč
Motorizacija?poskodba je napisal/-a:Pozdravljeni še enkrat...da ne odpiram nove teme...
Včeraj, ko sem se peljal z mazdo po AC mi je kar naenkrat zasvetila lučka motorja-rumene barve, ki še vedno gori. Nisem pa opazil nobenih sprememb pri vožnji, avto dela normalno. Ker imam namen iti na dopust in do ponedeljka ni nobenega, ki bi mi avto lahko priklopil na tester, me zanima, če je kdo že imel kaj podobnega. Nekaj sem o tem že zasledil na forumu, vendar je bilo vedno prisotno kakšno cukanje ali kaj podobnega, pri men pa ni ničesar.
Hvala za pomoč in vsak odgovor.
LP
Torej, kaj imaš pod pokrovom? Dizel, benzin, plin, voda...poskodba je napisal/-a:Motorizacija? To bi bilo..?
Hvala
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov