peroRS je napisal/-a:Govoriš na pamet.
Primer, če meni zariba 10 motorjev, jih bodo 10 zamenjali, niso to igrce, da pokuriš bonuse
Če tebi zariba 10 motorjev potem je z njimi nekaj narobe in bo vpoklic vseh teh tipov motorjev ali ?
peroRS je napisal/-a:Govoriš na pamet.
Primer, če meni zariba 10 motorjev, jih bodo 10 zamenjali, niso to igrce, da pokuriš bonuse
For je napisal/-a:Auuuuu![]()
kako me to spominja na mojega Golfa IV.
Obvezno najdi kontakt pri glavnem uvozniku Porsche Slovenija. Takrat je bila Mojca Klemenčič, in je skoraj vse probleme z pooblaščenim servisom uredila.
Takrat ko jih iz Porsche Slovenija kontaktirajo, so kar pridni in vse uredijo.
Tudi kakšen časopis pomaga....
IcEm4n je napisal/-a:Sem tudi sam pred parimi leti pri eni avtohiši dobil takšen odgovor - da nadomestnega avta ne dobim, ker nisem pri njih kupil avto, dobim ga pa brez problema, če zanj plačam 30€.
pskoda je napisal/-a:V današnjih časih je res vse možno in so povsod problemi ne samo pri avtih kjer treba dati zakonsko upravičen denar.
Lastniku leona priporočam prodajo avta, če nima kakšne dobre veze pri seatu. Če bi se pa rad tožaril in dosegel svoje pa brez odvetnika in ogromno živcev ne bo šlo, ker napak je že zdaj ogromno
Je tale tvoj - http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=872 ... D%20pake... ? če je pametno
nixon28 je napisal/-a:Vztrajnost je lepa čednost! ..... Splača se boriti....... Če ima kdo kakšne podobne težave z znamko SEAT me lahko kontaktira ...... in mu bom poskušal pomagati.
bucko_99 je napisal/-a:Kaj boš pa naredu ko ti bojo menjal luči pa če se ti bo zopet pojavljala megla notr?
Jaz sem imel včasih golfa 5 in se mi je rosa pojavljala v zadnjih lučeh tako da praktično ne bi prišel čez tehničnega, ko so mi menjali pod garancijo obe zadnji luči se je čez čas spet začela pojavljati megla ob dežju in meglenih jutrih...
nixon28 je napisal/-a:For je napisal/-a:Auuuuu![]()
kako me to spominja na mojega Golfa IV.
Obvezno najdi kontakt pri glavnem uvozniku Porsche Slovenija. Takrat je bila Mojca Klemenčič, in je skoraj vse probleme z pooblaščenim servisom uredila.
Takrat ko jih iz Porsche Slovenija kontaktirajo, so kar pridni in vse uredijo.
Tudi kakšen časopis pomaga....
Hvala. Ravno to informacijo sem dobil včeraj zjutraj, nato dopoldne naredil halo na Porsche Sloveniji...in ja očitno res deluječlovk ne more verjet dokler tega ne doživi....
En sam klic pa je to to. RES POMAGA!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov