Zdravo.prosim vas da mi pomagate.imam reno megana 1.6 16v 2003 letnik in imam problem da ne vžge.ko ga odklenem mi napise da imam odklenjen volan ko ga pa hočem vžgat mi pa napiše da imam zaklenjenga.da pa samo S kontakt to pomeni da dela samo radio in ventilacija.varovalke so vse uredo.prosim za pomoč hvala
Žal si napisal malo premalo, da bi ti lahko kaj svetovali. Mogoče oz. po vsej verjetnosti je kaj z elektriko. Če imaš asistenco, naroči prevoz, pa ga pelji k mehankarju, ker električar, če ni kak prijatelj, bo zaračunal več.
********* OdgovorNapisal/-a joztom » 17 feb 2012, 21:54 V resnici so menjali le ovojnico ključavnice, kot ponavadi se razlota in nagaja. razdreš, polotaš konce špule, pa je. *************************
Avtomehanik meni, da se je pokvaril vložek za zaklepanja volana.Pozanimal se je,da nov stane 400€,ali velja tudi rabljen oz.kje se lahko kupi cenejši.lp. hvala za pomoč
Kot sem že napisal, najprej s testerjem preverite ali res nagaja ....................... če ja, se sname volan in vložek popravi V 90% ni potrebna menjava...............