Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Cenitev ...popravilo

Napisal/-a lisko So sep 20, 2014 12:02 pm

No pa smo ga krstil:D V bistvu je en v rondojo zapeljal predaleč in se naslonu na bok..

Slika

Stvar je sledeča....za zavarovalnico je seveda ocenjen totalka. Po euro taksu je vredenj 1500 eur....ocenjena škoda pa 1300eur.
Je pa tko da prednja vrata so definitvno uničena, zadnja so pogojno in pa zadaj je bok malo dobil in pa seveda kaj je podrsan. Seveda more zavarovalnica (adriatic) ocenit škodo (sem bil že pri cenilcu....čakam rešitev) in mi izdat ponudbo...Ma kdo idejo koliko lahko pričakujem?

Po drugi strani pa se obeta projekt...dam popravit samo bok ( tega ne morm sam ker je celo dvojna pločevina), dobim oboje vrat in celga pobarvam mat belo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Re: Cenitev ...popravilo

Napisal/-a mevden So sep 20, 2014 3:04 pm

Prva vrat nič klepat, kar zamenjat. Ker ni nujno bi počakal da dobim vrata v isti barvi in sam gor vrgu, če jih slučajno ne najdeš na odpadu sedaj.

rs5
Novinec

Re: Cenitev ...popravilo

Napisal/-a rs5 So sep 20, 2014 8:20 pm

Slabo leto nazaj sem za avto dobil ocenjeno totalko (nalet divjadi) 801€ taki avti so se prodajali takrat od 1000€-1300€ je bila pa druga zavarovalnica.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov