Mene pazanima kje bi biu lahko problem k je kar naenkrat prenehala delovat osvetlitev na stevcu,klimatroniku oz na celotni armaturi..Lucke na stropu pa normalno delujejo..Varovalke so pa tud cele..se komu kj sanja kaj bi lahk hudic uzeu ..
Nekak sem se spomnil da od takrat ko sem zamenjal radio da je use skp nehal delat, sam tosm se sele ucer spomnu,vzrok je pa bil v v tistih dveh plusih k sluzita za napajanje radia in da se radio przge ko das kontakt..Uglavnm samo kable sm mogu prevezat pa dela zdj.
Moj problem je naslednji: avto mi ni vžgal, ko je bil segret oz. zanič sta bila dva releja, ki sta pod volanom katera je avtomehanik zamenjal in zdaj gre avto kot mora. Problem je, da od tistega dne, ko sem ga pripeljal domov, dva dni po tistem sem se šele večer peljal in mi ne dela osvetlitev armature, ne vidim števce, ne klime. Zanima me če lahko kdo pove kaj bi bilo narobe?
Da ne odpiram nove teme bom kr tu vprašal. Včeraj sem po pranju mojega golfa IV ugotovil, da mi je prenehala delati osvetlitev armature, oz sveti samo ko mam pozicijske prižgane, pa še tam niha svetlost . Zdaj me pa zanima kaj bi lahko blo, oz kam bi lahko voda prišla da bi se mi to zgodilo?