Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Trdota servo volana Renault Scenic

Napisal/-a mrtwelvetrees To nov 25, 2014 10:08 pm

Renault Scenic 4 leta star, trdota servo volana....

ne vem ob nakupu se mi je zdel ravno dovolj mehak na mestu, ko ga vrtiš, zdaj pa se mi zdi bolj trd...
sem se usedel v drug scenic in je enako

vozil pa sem tudi Reno Kangoo, ker sem oboževal volan, na mestu si ga vrtel z mezincem, na avtoceti pa je bolj trd, razlika je je velika v primerjavi z Scenicom
gume imam vedno enake (dimenzije, so pa letnozimske) tako da gume niso problem.

zanima me ali se da to kaj nastaviti da je bolj mehak na mestu (preko računalnika ali kako drugače)
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Scorp84
Stalni uporabnik

Re: Trdota servo volana Renault Scenic

Napisal/-a Scorp84 Sr nov 26, 2014 2:28 am

Ko se navadis na volan, ti rata tezek. Sam ko sem se navadil puntota in city nacina, mi je zdaj navadn servo v laguni pretezek. Prej pa prav nasprotno.
Tukaj na scenicu, verjetno imas sirse, vecje gume, pa se teza avta. Tako da tle crpalka more bolj delati, kot pri kangoo.

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Napisal/-a hp6715s Sr nov 26, 2014 8:26 am

Če vam je v Renault-u premehek volan pol ste pa res švoh. Prim ga z obem rokam pa obrn če drgač ne gre, ker tako je tut mišljen, da se uporablja.

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees Sr nov 26, 2014 9:15 am

hp6715s je napisal/-a:Če vam je v Renault-u premehek volan pol ste pa res švoh. Prim ga z obem rokam pa obrn če drgač ne gre, ker tako je tut mišljen, da se uporablja.

takšnega komentarja ne potrebujem, temo sem namenu samo enemu vprašanju, ali se da trdoto nastavljati ali ne. hvala
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov