Nasveti in napotki ter povpraševanja...

pados
Novinec

Originalen avtoradio

Napisal/-a pados Pe nov 21, 2014 5:16 pm

Zdravo,
ali mogoče kdo ve kako se na Renaultovem avtoradiju model TUNER LIST, izklopi af (alternativan frekvenca)? Vse sem že poizkusil a mi ne rata. Hvala za pomoč.

LP Pados

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Re: Originalen avtoradio

Napisal/-a Cefizelj Pe nov 21, 2014 5:28 pm

Nekje na radiu ti more pisat EXPERT. S tistim gumbom prideš v funkcijo Expert Mode, kjer lahko poljubno vklapljaš in izklapljaš AF, AUX itd... Moj je imel to na tipki, ki je označena z noto (desni krogec, leva tipka). Držiš 10 sekund in te vrže v ta meni, tam pa potem s smernimi tipkami urejaš. Nekateri imajo dostop z držanjem tipke Power. Tako da boš moral malo probat, katera je prava.

pados
Novinec

Napisal/-a pados So nov 22, 2014 3:14 pm

Cefizelj je napisal/-a:Nekje na radiu ti more pisat EXPERT. S tistim gumbom prideš v funkcijo Expert Mode, kjer lahko poljubno vklapljaš in izklapljaš AF, AUX itd... Moj je imel to na tipki, ki je označena z noto (desni krogec, leva tipka). Držiš 10 sekund in te vrže v ta meni, tam pa potem s smernimi tipkami urejaš. Nekateri imajo dostop z držanjem tipke Power. Tako da boš moral malo probat, katera je prava.

Hvala za odgovor. Tudi moj radio v meganu je imel funkcijo expert mode, kjer se je dalo to naštelat, ta pa tega nima in tudi z on/off tipko se tega neda narediti. Hvala vseeno. Ali ima mogoče kdo mše kakšno idejo.
LP Bojan

Uporabniški avatar
D12J12
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a D12J12 Ne nov 23, 2014 3:36 pm

Pozdravljen!
Poskusi držati tipko "SRC" toliko da se zasliši beep.

pados
Novinec

Napisal/-a pados Sr nov 26, 2014 10:13 am

D12J12 je napisal/-a:Pozdravljen!
Poskusi držati tipko "SRC" toliko da se zasliši beep.

Bravo, hvala za info, res je na tipki SRC.

Hvala
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov