hahehihoh je napisal/-a:Imate prav. V bistvu mi je največji problem ta, da sem potem en dan brez avta.Pa čeprav ne bi najbrž naredil vse skupaj niti 27-28 tisoč km.
hahehihoh je napisal/-a:Z avtom sem po neprijetnem dogodku naredil 500 km po avtocesti, seveda počasi - okrog 100-110 km/h. Vse je bilo OK. Danes sem na peugeot servisu naročil novo zaščito in le-ta je 26 evrov. Zdi se mi zelo ugodno.
Jazz je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Z avtom sem po neprijetnem dogodku naredil 500 km po avtocesti, seveda počasi - okrog 100-110 km/h. Vse je bilo OK. Danes sem na peugeot servisu naročil novo zaščito in le-ta je 26 evrov. Zdi se mi zelo ugodno.
Če slučajno še spremljaš to temo, mi zaupaš, na katerem servisu si naročil zaščito? Meni namreč danes novo ponujajo za 85€, našla sem še rabljeno za 40€.
Meni zaščita ni popolnoma zgorela, jo imam še vedno gor. Je bolj tlela oz. gorela minimalno, dima in smradu je bilo pa precej izpod pokrova. Ugotovljeno je bilo, da je po menjavi katalizatorja (slabo leto pred tem) na enem mestu spustilo tesnilo le-tega, vročina je pa potem naredila svoje.
hahehihoh je napisal/-a: Na Nova Olimpija Koper. Enako je bilo pri meni, to se je pojavilo nekaj tednov/mesecev po menjavi katalizatorja.
Jazz je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a: Na Nova Olimpija Koper. Enako je bilo pri meni, to se je pojavilo nekaj tednov/mesecev po menjavi katalizatorja.
Tnx! Bom še malo poklicala naokoli (sem v LJ), če ne pridem pa v Koper.
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov