Nasveti in napotki ter povpraševanja...

hippo
Poznavalec foruma

Re: zavorni diski Zimmermann

Napisal/-a hippo Pe dec 20, 2013 5:22 pm

godsangel je napisal/-a:Pozdravljeni,

moja mašina potrebuje nove zavorne ploščice in morda tudi diske. Po prebiranju forumov sem se odločil da bi nabavil od ATE. Imam že ponudbo od Stahlgruberja ampak vidim, da je tukaj Hippo pisal, da lahko zrihta bolj ugodno.

Avto je Fiat Bravo 198, letnik 2007+, 1.9 multijet 110kw (150km). Avto ima spredaj senzorje za zavorne ploščice, zadaj pa ne. Hippo, zanima me kaj bi lahko ponudil in tudi če bi lahko potem slednje montiral kje pri tebi (tudi da se iskreno pogleda ali se potrebujejo novi diski ali se zbrusi obstoječe in nabavi zgolj ploščice).

Hvala in lep pozdrav,
Mitja

Zdravo. Cene imaš na zs, kar se tiče montaže pa na žalost ne šraufam, trenutno samo dobavljam material.
Hvala in lp.

krenvolvo
Nov uporabnik

Napisal/-a krenvolvo Pe jan 09, 2015 12:12 pm

fantom je napisal/-a:
hippo je napisal/-a:
fantom je napisal/-a:Pozdravljeni, ali kdo pozna zgoraj omenjene zavorne diske. Moj S60 je potreben novih zavor. Naročil sem ATE zavore ker jih dobro poznam in sem z njimi bil vedno zelo zadovoljen, ampak ima na žalost trgovec (gmt in euroton) z dobaviteljem nekakšne težave in mi jih nemore naročit. Kot alternativo so mi bili ponujene v naslovu omenjene zavore, zdaj me pa zanima če jih kdo pozna (kvaliteta, vzdržljivost, obraba...). Prosim če mi lahko pomagate. Hvala za vsak nasvet ;)

ATE dobiš pri meni (ceneje kot v Stahlgruberju).
Za podatek o power diskih bi pa rabil malo več podatkov o vozilu.
Navrtanih zimmermann jaz ne bi gor dajal, ravno zaradi pokanja okoli luknjic.

do srede imam čas tako da bi te prosil če bi mi lahko sporočil cene na zs od navadnih ate in od poverdiscov. gre se pa za vozilo volvo s60 d5, letnik 2004. dimenzija diskov spredaj 305mm, zadaj 288mm. če pa še kaj potrebuješ mi prosim javi. hvala za tvoj trud!
drugače pa zadeve nabavljam v gmt in pa v evrotonu zaradi rabata ki pa ga v kakšni drugi trgovini nebom dobil oz vsaj ne toliko.

Zdravo fantom: glede na to, da imam enak avto ter isti letnik, pa tudi enako težavo (potrebna zamenjava diskov), me zanima katere diske si na koncu montiral ter kako se ti obnesejo. Če ni skrivnost, me zanima tudi koliko si za njih odštel (lahko tudi na ZP).

Lp ;)

krenvolvo
Nov uporabnik

Napisal/-a krenvolvo So jan 10, 2015 10:54 am

Fantom hvala za odgovor! Žal mi kot novemu uporabniku, še ni omogočeno pošiljanje zasebnih sporočil, zato bi te prosil za informacijo, kje si jih kupil?
Lep pozdrav

krenvolvo je napisal/-a:
fantom je napisal/-a:
hippo je napisal/-a:
fantom je napisal/-a:Pozdravljeni, ali kdo pozna zgoraj omenjene zavorne diske. Moj S60 je potreben novih zavor. Naročil sem ATE zavore ker jih dobro poznam in sem z njimi bil vedno zelo zadovoljen, ampak ima na žalost trgovec (gmt in euroton) z dobaviteljem nekakšne težave in mi jih nemore naročit. Kot alternativo so mi bili ponujene v naslovu omenjene zavore, zdaj me pa zanima če jih kdo pozna (kvaliteta, vzdržljivost, obraba...). Prosim če mi lahko pomagate. Hvala za vsak nasvet ;)

ATE dobiš pri meni (ceneje kot v Stahlgruberju).
Za podatek o power diskih bi pa rabil malo več podatkov o vozilu.
Navrtanih zimmermann jaz ne bi gor dajal, ravno zaradi pokanja okoli luknjic.

do srede imam čas tako da bi te prosil če bi mi lahko sporočil cene na zs od navadnih ate in od poverdiscov. gre se pa za vozilo volvo s60 d5, letnik 2004. dimenzija diskov spredaj 305mm, zadaj 288mm. če pa še kaj potrebuješ mi prosim javi. hvala za tvoj trud!
drugače pa zadeve nabavljam v gmt in pa v evrotonu zaradi rabata ki pa ga v kakšni drugi trgovini nebom dobil oz vsaj ne toliko.

Zdravo fantom: glede na to, da imam enak avto ter isti letnik, pa tudi enako težavo (potrebna zamenjava diskov), me zanima katere diske si na koncu montiral ter kako se ti obnesejo. Če ni skrivnost, me zanima tudi koliko si za njih odštel (lahko tudi na ZP).

Lp ;)

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a IgorMM So jan 10, 2015 12:45 pm

sem imel na prejšnem avtu (astra turbo 2.0T) zimmerman diske in ploščice, so se kr dobr obnesle, tko da priporočam
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov