oorosh je napisal/-a:Prvo poskusi sinhronizirati ključ (daljinec) s sprejemnikom. Kako to narediš? Preprosto...
Vsedi se v avto in zapri vsa vrata. Drži tipko za zaklepanje vrat 10 sekund, da ti rdeča lučka na armturki (tista ki utripa ob ugasnjenem kontaktu) začne svetiti, takrat imaš 10 sekund časa, da z daljincem odkleneš in zakleneš avto. Ključ bo po tem postopku sinhroniziran. Če pa to ne bo uspešno, je pa res najbrž nekaj narobe s sprejemnikom v avtu. Ker opisani postopek je v 90% primerih uspešen.
Mr_Petek je napisal/-a:Kaj pa če je že slaba baterija v daljincu? Takrat se pojavijo podobni simptomi.
BoneS je napisal/-a:V okvari imas centralo. Iste probleme sem imel sam na meganu l2000. Centrala je takrat kostala blizu 60k. Ker je bil strosek prevelik, mi je en avtoelektricar zmontiru novo centralo in zvezal na zaklepanje. Edin vizualni problemcek je bil v tem, da sem na kljucu moral imeti dodatni daljincek za zaklepanje.
oorosh je napisal/-a:Prvo poskusi sinhronizirati ključ (daljinec) s sprejemnikom. Kako to narediš? Preprosto...
Vsedi se v avto in zapri vsa vrata. Drži tipko za zaklepanje vrat 10 sekund, da ti rdeča lučka na armturki (tista ki utripa ob ugasnjenem kontaktu) začne svetiti, takrat imaš 10 sekund časa, da z daljincem odkleneš in zakleneš avto. Ključ bo po tem postopku sinhroniziran. Če pa to ne bo uspešno, je pa res najbrž nekaj narobe s sprejemnikom v avtu. Ker opisani postopek je v 90% primerih uspešen.
rajc123 je napisal/-a:Imam tudi sam podobno tezavo na mojem cliotu 2001 letnik mi dela malo probleme daljinsko zaklepanje vcasih ne prime ali pa mormam veckrat pritisniti torej kaj narediti kupil sem novo baterijo ampak je isto probal sem oba postopka ki sta zgoraj navedena (tisi ko drzis 10 sekund tipko za zaklep sem drzal 10 sekund pa se nic ne zgodi tisti lucka na armaturi samo utripa kot navadno) in pa tisti postopek ko das kontakt in drzis gumb na kljucu pa se tudi nic ne zgodi ne utripnejo vsi 4 zmigavci.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 25 gostov