Daedalus je napisal/-a:Če je avto starejši, morebiti ne ravno dobro ohranjen in ga ne misliš imeti več xy let, potem vgradi kar je cenejše (in seveda še vedno popravi simptome). V nasprotnem primeru (glede na to, da govoriš o pooblaščencih je verjetno to to) poskrbi, da se vgradi dober material - ampak pazi, kar je @fan rekel je sicer res, nikakor pa ni nujno! Nategunov je še pa še povsod, tako da sam menim da višja cena nikakor ni vedno upravičena. Treba je pa tudi vedeti, da pooblaščenci NAJ BI delali po normah, predpisanih za vsako vozilo posebej. Torej na dveh pooblaščencih enake znamke ne bi smeli vgraditi različnih amortizerjev in za delo ne bi smeli računati dosti več - tako da je tistih 40€ čisto mogoče samo razlika v udarni podlogi. Jaz bi jo zamenjal, ker je kapaci ta podloga tudi prej ali slej iti v maloro.
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Sedaj v koliko govorimo o lojtrnem vozu, ne bi smelo biti problem z amortizerjem........................... če pa se govori o avtu, bi bilo dobro vedeti nekaj podatkov o vozilu![]()
Osebno me ne preseneča .................... cene so različne od delavnice do delavnice, kakor tudi vgrajeni material ............... tam kjer naredijo tako kot je potrebno, je po navadi tudi dražje.
Lep pozdrav
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Ne se čuditi, tam, kjer hočejo obdržati "renome" in tudi stranko, bo sicer dražje, vendar tudi kvalitno. Kjer pa jim je vseeno samo da se nekaj dela .................... pa čeprav samo 1 amortizer brez dodatkov ................bo ceneje, vendar narejeno vse v stilu.
Se pa strinjam z uporabnikom @lisko, da cena ni pogoj za kvaliteto ........................ vendar, je zelo, zelo blizu kvalitete.
Vsakič napišem, da naj lastniki vozil preverijo, kaj vsebuje ponujena cena in kakšen material se bo vgrajeval. Ste mogoče preverili, kako bi to izgledalo pri lokalnem mehaniku/mojstru/popoldancu s kakšnimi Kayaba amortizerji??
Lep pozdrav
lisko je napisal/-a:No tudi mene glede na to da se me v temi omenja.....
ESX je napisal/-a:Dej še men zrihti 33 rabata na pooblaščenem servisu
SvetiTomaž je napisal/-a:Lep pozdrav.
Zanima me, če kdo ve, ali je potrebno na avtu opraviti optiko, če zamenjaš amortizerje. Moral sem menjati sprednji levi končnik, ter naredit optiko, zdaj pa me malo greva ker nisem zamenjal še amortizerjev, ker bi bil verjetn že skrajni cajt. Kako je s tem? Mogoče kdo ve za ceno? Avto je Clio 96 letnik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov